Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Makedonec 164-krat ukradel bencin

bencin Barbara Milavec
29-letni državljan Makedonije brez urejenega statusa je osumljen, da je zagrešil 164 kaznivih dejanj tatvine pogonskih goriv na bencinskih servisih.

Policisti Policijske postaje Ljubljana Bežigrad so podali kazensko ovadbo zoper 29-letnega državljana Makedonije brez urejenega statusa v Sloveniji zaradi storitve 164 kaznivih dejanj tatvine pogonskih goriv na bencinskih servisih, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

"Privarčeval" 12 tisoč evorv

Policisti so med preiskavo ugotovili, da je osumljeni od novembra 2011 do marca 2012 s krajami goriva oškodoval podjetje za okoli 12 tisoč evrov. Pri izvrševanju je uporabljal motorna vozila različnih znamk in tipov, na katera je nameščal registrske tablice, ki ne pripadajo omenjenim vozilom.

V preiskavi je bilo tudi ugotovljeno, da je kot tujec kršil določila zakona o tujcih, zaradi česar mu je bila izdana globa, so še sporočili s PU Ljubljana.

Komentarjev 1
  • Oxxo 22:29 28.junij 2012.

    To gorivo smo že plačali tisti, ki pošteno poravnamo na blagajni dolg.Kako mu bodo pa kaj vzeli - če nič nima?1 mesec zaporne kazni in izgon iz države bo dobil...