Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Hrvaška: Tri mrtve zaradi dima

Tragedija na Hrvaškem Igor Kralj/PIXSELL
15-letnik se je vrnil z novoletnega praznovanja. V hiši našel mrtvo mamo, sestro in sestrično.

V Rakitju blizu Zagreba se je okoli 6. ure zjutraj domov vrnil 15-letnik. Videl je, da je njihovo kletno stanovanje polno dima. 37-letna mama, 10-letna sestra in 7-letna sestrična se na njegove klice niso odzivale. Zbudil je sosede, ki so v stanovanju vse tri našli mrtve. Dali so jim umetno dihanje, vendar ni bilo več pomoči.

Tlel namizni aranžma

Družina domneva, da so umrle zaradi zastrupitve z dimom. Menijo, da se je zaradi novoletnih lučk vnel namizni aranžma. Ni prišlo do večjega požara, vendar se je dim hitro razširil. Ženska in deklici so se zadušile v spanju, poroča 24sata.hr.

37-letnica je novo leto pričakala z deklicama in partnerjem, ki pa je odšel okoli 2. ure zjutraj. Z njimi bi moral ostati tudi brat dvojček 7-letnice, ki pa si je zadnji hip premislil.

Komentarjev 1
  • Slovenijaje Kriminal 11:27 02.januar 2012.

    Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi !!! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...ZAKAJ SITUACIJA KOT JE V "SLOVENSKI" DRZAVI...KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI...v google vnesite tekst "Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi"....http://smrtkomunizmusvobodanar­odu.blogspot.com/http://iveksemsismovsi.blogspo­t.com/V Anglescini(kniga).http://myshortbiography.blogspot.com/