Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Dve smrti pri Hrastniku

Policist Boštjan Tacol
Na policiji so nam potrdili, da preiskujejo primer dveh smrti. Nasilje so izključili. Je bil kriv monoksid?

"Na tej točki lahko le potrdim, da res poteka preiskava glede najdbe dveh trupel v bivalnem vikendu pri Hrastniku," je na naše vprašanje glede tega odgovorila Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave. Dodala je, da policisti vzrok smrti še preiskujejo, za zdaj so morebitno nasilje izključili. Na naše vprašanje, ali je šlo za zastrupitev z ogljikovim monoksidom, je odgovorila, da bo na to vprašanje moč odgovoriti šele takrat, ko bo opravljena obdukcija.

Policijska uprava Ljubljana je bila danes nekaj po 11. uri obveščena o dogodku na območju Hrastnika, v katerem sta bili najdeni dve mrtvi osebi. Za zdaj je jasno, da gre za 60-letnega moškega in 65-letno žensko, ki so ju svojci našli mrtva v bivalnem vikendu.

Policisti še vedno opravljajo ogled kraja dejanja in zbirajo obvestila o okoliščinah dogodka. Kot je znano, na tej točki preiskava ne kaže na nasilno smrt.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 23:05 17.november 2016.

    Zakaj se te nesreče dogajajo ravno ljudem , ki že tako težko živijo . V LJ imela 16m2 velko mestno garsonjero , v Hrastniku si pa zbila skupaj v naravi nekaj , da je pobegnila iz LJ kletke !

  • Božidar Dinič 17:38 16.november 2016.

    ode to je res samo vesolje je neskončno smrt pa dokončna lepo vas prosim a ste žižekov oboževatelj

  • ode 06:21 15.november 2016.

    Smrt je samo ena. Kot je tudi ena voda, en zrak, ena zemlja, eno vesolje...