Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

33-letni kolesar podlegel poškodobam

Novice: prometna nesreča znak policija trikotnik nesreča Nik Rovan
V soboto umrl 33-letni kolesar. Vanj se je odbilo vozilo, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo z vozišča.

Voznik osebnega vozila, ki je v soboto nekaj pred 15. uro vozil iz smeri Nazarij proti Mozirju, je izven naselja Mozirje čelno trčil v 33-letnega kolesarja. Hudo poškodovanega kolesarja so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je kasneje zaradi poškodb umrl, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje.

Voznik osebnega vozila je v blagem levem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in trčil v ograjo ob cesti. Od tam je vozilo odbilo na drugo stran vozišča, kjer je čelno trčil v kolesarja, ki mu je pravilno pripeljal nasproti.

Sicer so se na Celjskem ta konec tedna zgodile tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci huje poškodovali. Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, je letos v prometnih nesrečah na območju PU Celje umrlo šest ljudi. Prav toliko jih je zaradi posledic prometnih nesreč umrlo tudi v enakem obdobju lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.