Popotnik
21226 ogledov

V Bosni se je odprl ta fantastičen smučarski resort

Smučarski center Ravna Planina Smučarski center Ravna Planina
Le 20 kilometrov od Sarajeva in dva kilometra od centra kraja Pale lahko od novembra 2022 dalje najdete nov smučarski kompleks. Videti je fantastično, se strinjate?

Bosna in Hercegovina je med Slovenci vse bolj priljubljena destinacija v zimskem času, predvsem zaradi nižje cene smučarskih vozovnic, prenočišč in odlične hrane. Vse ljubitelje belih strmin v Bosni bo zagotovo razveselila novica, da je na priljubljeni destinaciji smučarski center Ravna Planina nastalo povsem novo hotelsko-apartmajsko naselje. To se nahaja v naselju Gornje Pale, ki je od Sarajeva oddaljeno le 20 kilometrov in le dva kilometra od centra kraja Pale. 

Novi Lux apartmaji se nahajajo v samem središču smučarskega centra Ravna Planina. Gre za pametne apartmaje, ki jih je mogoče upravljati na daljavo (nastavitev termostata, temperature). Apartmaji so različnih kvadratur z eno ali dvema spalnicama. Izbor ugodnih ponudb za nastanitev v novih Lux apartmajih, kjer je v bivanje vključena tudi smučarska vozovnica, najdete TUKAJ.

smučanje smučišče smučar Rogla Slovenija Popotnik Prihajajo odlične novice!

Smučarski center Ravna Planina sicer ponuja 12,5 kilometra smučarskih prog, urejenih po najvišjih standardih, glavna proga dolžine 1400 metrov, ki ustreza vsem svetovnim standardom, pa se uporablja tudi za izvedbo FIS tekem. Smučarski center se lahko pohvali z vlečnico s kapaciteto 800 smučarjev na uro, smučarskim vrtcem in baby vlečnico, ter prvo gondolo.

Pestro pa je tudi ob belih strminah, saj ima smučišče Ravna Planina razširjen gostinski del – restavracija Gondola ima kar 1000 sedežev. Predvsem je zanimivo to, da se po celotni dolžini restavracije razteza terasa, ki je idealna za uživanje ob sončnih dnevih, svežem zraku in navdihujočem pogledu na lepote Ravne Planine.

Smučanje otroka tujina Popotnik Preverite, kam se splača na ugodno smuko odpraviti to zimo
Komentarjev 10
  • malarin 05:01 01.januar 2023.

    Ni več SLOVENŠČINE ?

  • uros540 23:09 31.december 2022.

    Trenutno sem na Jahorina,ki je prav tako "fantastični" resort.Ja, res je; če se hočeš najesti ovčjih čevapčičev,kupiti kao poceni smučarsko karto in se futrati po blatu vam njihova smučišča zelo priporočam.Če pa upoštevaš mukotrpno vožnjo,ne ugodne apartmaje,ne tako zelo poceni ...prikaži več hrano in pijačo,pa se vam bolj splača vložiti še kakšen euro več,pa greš v Austrijo.Videl sem Pale od blizu, Jahorino (še vedno sedijo na lovorikah Olimpijskih iger), Kupres in naslednjih 10 let se zagotovo ne vrnem.

  • Pierre 21:14 31.december 2022.

    Aha tam sem nosil mitraljez v JNA kot prašinar, Tito je bil pa v UKC.... jebeni cajti...

Sorodne novice