Minuli teden so na Sardinji podelili nagrade tistim italijanskim in mednarodnim prejemnikom, ki so bralce, poznavalce kulinarike in vin ter strokovne sodelavce revije Food and Travel Magazine Italia še posebej navdušili z vrhunsko kakovostjo in odlično gastronomsko ponudbo.
Sloveniji je pripadlo največ glasov in s tem nagrada kategorije EMERGING NATION IN ENO-GASTRONOMY 2019. Nagrado bo v imenu Slovenske turistične organizacije (STO) prevzel Aljoša Ota, vodja predstavništva STO v Italiji in vrhunski slovenski kuharski mojster Tomaž Kavčič.
V osmih jezikih
Na Sto dodajajo, da ima revija Food and Travel Magazine Italia globalni doseg več kot 600.000 bralcev. Izhaja v angleškem, nemškem, španskem, grškem, portugalskem, arabskem, italijanskem in turškem jeziku. Bralcem je na voljo v Angliji, Nemčiji, Avstriji, nemško govoreči Švici, Turčiji, Hrvaški, Mehiki, ZDA, na Portugalskem, Srednjem vzhodu GCC (Bahrajn, Kuvajt, Oman, Katar, Savdska Arabija in Združene države Arabija), v Grčiji, v Italiji in v italijanski Švici.
"Je dobitnica vrste nagrad, kar potrjuje velik ugled in pomen revije v mednarodni gastronomiji. Revija je prvič izšla leta 1995 v Veliki Britaniji," so sklenili.
anja.scuka@zurnal24.si
EMERGING NATION IN ENO-GASTRONOMY ITALY,..joam a smo v italiji
Slovenija dežela, kjer se smrad nepotizma vije do neba.