Oglaševanje
9 ogledov

Z nami na Bojno ladjo gredo ...

Bojna ladja Kolosej
Prejšnji teden je naše kinematografe zadela Bojna ladja. Izžrebali smo pet srečnežev, ki si bodo akcijski znanstvenofantastični triler ogledali brezplačno.

Ameriška mornarica v bližini Havajev prireja mednarodno vojaško vajo, ko v Pacifiku pristanejo neznani leteči predmeti. Nezemljani so sledili signalom z Zemlje in želijo zavzeti naš planet, invazijo pa lahko preprečijo zgolj tri ladje, ki se znajdejo v bližini uničevalnih vesoljskih strojev. Po prvem porazu s številnimi žrtvami mora poveljstvo prevzeti vročekrvni stotnik Hopper (Taylor Kitsch), ki neprestano leze v težave. Prav nobena pridiga brata Stona (Alexander Skarsgård) mu ne pride do živega.

Po zadnjem izpadu ima Stone vsega dovolj in ga spravi v mornarico, kjer upa, da bodo Hopperja spravili k pameti. Hopper se predvsem ukvarja s tem, kako naj očeta svoje zaročenke Sam (Brooklyn Decker), admirala Shana (Liam Neeson), zaprosi za njeno roko, ko na Zemljo priletijo vesoljci – z namenom, da jo zasedejo. In Hopper se mora izkazati.

 

Komentarjev 1
  • Stelix777 23:44 21.april 2012.

    upam da bom zadeu glede na to da pride na moj rojstni dan :)