Avantgardni slog in lucidnost lastnika Nenada Kukurina, nagrajenega sommeliera, ki je že peta generacija družine gostincev, se kažeta v ustvarjalnem zlitju jedi in izbranih vin.
Praznujete praznik zaljubljencev v Kukurikuju
V Kukurikujevi kuhinji se vsak dan dogajajo čarovnije in ustvarjajo novi recepti. Kuharji sestavine skrbno izbirajo na lokalnih tržnicah in iz njih pripravljajo jedi, ki poudarjajo značilen okus in aromo okolja. Na krožniku prijazno zadišijo dobrote hrvaškega Kvarnerja in obljubljajo vam, da se bo kosilo ali večerja v dobri družbi spremenila v praznik za brbončice.
Gurmanska restavracija Kukuriku vse slovenske goste za valentinovo, praznik zaljubljencev, vabi, da se v prijetni družbi prepustijo kulinaričnemu razvajanju. Za vse zaljubljene so pripravili dva menija, sestavljena iz petih hodov.
RIBJI MENI:
1. Dve brusketi
2. Tris brancinov (mariniran, tatarski, dimljen)
3. Domači tortelini, polnjeni s kvarnerskimi škampi, na buzari
4. Gratinirana trilja, file orade na žaru, ocvrti domači lignji z zelenjavo
5. Izbor sladic in kozarec izbranega muškata Ruža
Cena menija je 320 kun (42 evrov).
MESNI MENI:
1. Dve brusketi
2. Zvitki iz pršuta in gosjih jeter s hruškovim pirejem
3. Domače papardele z račjim ragujem
4. Biftek Wellington v nizozemski omaki z zelenjavno tortico
5. Izbor sladic in kozarec izbranega muškata Ruža
Cena menija je 320 kun (42 evrov).
Naj bo praznik ljubezni tudi praznik za brbončice.
Informacije in rezervacije:
– tel. št.: +385 51 691 519
– e-naslov: info@kukuriku.hr
– spletna stran: www.kukuriku.hr
Restavracija in hotel Kukuriku
Trg Lokvina 3
HR – 51215 Kastav, Croatia