Magazin
193 ogledov

Zdrgnila mi ga je s svojimi baloni

prsi joške Shutterstock
Prekleto besen zaradi dogodka v službi sem se odpravil na sprehod po mestu. Želel sem odpreti ventile in vsaj nekoliko pozabiti skrbi. Ni mi uspevalo najbolje, saj sem ob vsakem koraku pomislil na to, kako hodim po našem šefu.

Nagonsko sem se ustavil pred eno izmed večjih izložb in odprtih ust obstal kot vkopan. Za steklom so se pred menoj zibali najlepši joški kar sem jih v živo kdaj videl. Pomislil sem, česa vse so sposobni trgovci, da nas za praznike zmamijo v trgovine izpraznit že tako obubožane denarnice. Izkazalo pa se je, da je punca le razporejala artikle in sem očitno prišel ob ravno pravem času. Vedel sem, da ne morem kar stati tam in zijati v njeno bujno oprsje, a kaj ko pogleda nisem mogel odtrgati od nje. Preden sem lahko odreagiral, me je lepotička že gledala nazaj. Namesto besnega izraza je imela na obrazu prijazen nasmešek in mi namignila, naj vstopim v trgovino. Kot hipnotiziran sem vstopil, izpadel bedak pred njeno sodelavko, nato pa še pred njo. "Koliko pa stane?" sem vprašal na pamet, ne da bi vedel kaj prodajajo. "A modrčki in ženske hlačke?" me je zabila nazaj.

S sodelavko sta bruhnili v smeh, jaz pa sem osramočen stal sredi butika. "Pridi Mare, greva na eno kavo!" me je še enkrat presenetila. "Saj si Mare iz dvojke, ne?" Huh, očitno me je poznala in celo vedela kje živim. Ob kavi mi je zaupala, da sva skoraj soseda in da me je že večkrat opazila, toda očitno je bila ona zame nekoliko bolj prozorna. Takrat sem kar poskočil na stolu. "Prozorna?!" Hja, očitno ni naokoli hodila s tako globokim dekoltejem, sicer bi jo zagotovo takoj opazil.

Čez en teden sva že hodila. Bil sem zatrapan kot že dolgo ne in vsak večer mislil samo na njene velikanske joške. Vedela je, da sem nor nanje, zato je ob vsakem zmenku poskrbela za to, da so še posebej izstopale. V kinu sem komajda gledal film. Pogled mi je ves čas uhajal na napeti lepotici, roka pa na njeno koleno. Ni se branila. Celo svojo je položila na moje stegno in to tako visoko, da bi se kmalu dotaknila moje nabrekline, ki je tiščala v hlače že debelo uro. Nagnila se je k meni in mi zašepetala v uho: "Danes lahko prespiš pri meni." Film? Ma kakšen film lepo vas prosim?!

Videl sem le še njene gole prsi in njene polne ustnice, kako mi objemajo korenjaka, ki je po dolgem času končno naletel na žensko, ki je znala poskrbeti zanj. Živela je v garsonjeri blizu mene in tam dokončala, kar je začela že v avtomobilu na poti domov. Nisem si mislil, da je takšna pohotnica. Stežka sem krmilil volan, ko mi je ona odpela zadrgo in izbezala tiča na plan. Bil sem prepričan, da se bova nekam zaletela in želel sem že ustaviti ob cesti, ko ga je vendarle izpustila iz rok in dodala, da bi raje prišla do tople in udobne postelje. Kar sem si predstavljal v mislih še v kinu, se je zdaj v celoti izpolnilo.

Njene sočne in polne ustnice so neusmiljeno ožemale mojega korenjaka, jaz pa sem se s prsti krčevito oprijemal rjuhe pod seboj. Kar je počela z mojim ponosom, je bilo naravnost fantastično. Ne vem ali je to storila namenoma ali ne, ampak tiča mi je tako silovito obdelala, da nisem zdržal prav dolgo. Prišlo mi je na sanjski način in sicer mi je korenjaka objela z velikanskimi joški, ki sem jih končno videl v vsej njihovi lepoti in ga zdrgnila do onemoglosti. Kasneje sva se po skupni prhi zadev lotila na bolj umirjen način in budna pričakala jutro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.