Magazin
508 ogledov

"Zdaj me pa daj, srček! Dobro me daj!"

vroča zgodbica seks strast ženska perilo Shutterstock
Vsa vas je vedela, da se pri vaškem peku ne dobi le najboljšega kruha, žemljic in ostalih dišečih dobrot. Mladim fantom, pa tudi nekoliko starejšim, je v njegovi pekarni še precej bolj dišalo nekaj drugega.

Njegova mična ženka, ki je s svojimi nagajivimi očkami razburkala domišljijo marsikaterega moškega. Prava vaška dekla, se je iz sramežljive rdečelične punce spremenila v neverjetno lepotico. Zgodaj nakazane velike obline so že pred časom dozorele in mamile poželjive poglede. Mladi vajenec, pa naj si je to še tako želel, nikakor ni mogel iz glave izbrisati neke primerjave z njenimi joški. Ko je gnetel testo za kruh, je nehote zataval v mislih k njenemu oprsju in si predstavljal, kako mečka ogromne prsi in se z mednožjem tišči k njeni napeti zadnjici.

Vedno je bila v kratkem krilu, da so se njene dolge noge zdele kot lestev brez klinov do prepovedanega sadeža. Celo predpasnik je bil daljši od krila, zato pa je ponudila izjemen razgled, kadar se je obrnila proč od potrebnega vajenca. Odprtih ust je zijal v njeno rit in se prepričeval, naj ostane miren in zbran. Ni več verjel, da se mu takole nastavlja povsem nehote. Prevečkrat mu je pri sklanjanju do tal pokazala svoje spodnjice. Ko pa se je nazadnje obrnila proti njemu in na prašen pult položila svoje veličastne prsi ... Za hip je ujel njen nasmeh, potem so njeni zlato-rumeni kodri švignili preko njenega ramena in znova mu je pokazala hrbet. Naslonila se je na sosednji pult ter nekaj mečkala na njem, pri tem pa prekrižala stopala in napela svojo lepo zadnjico. Skozi krilo je zagledal obris njenih tangic.

Kot v transu je stopil od svojega pulta, ter pomokanih rok krenil proti njej. Spraševal se je ali ga pričakuje, ali ve, da je na poti k njenemu pregrešno privlačnemu telesu. Ali ve, da sanjari, kako jo bo vsak hip zgrabil za joški, ju mečkal in jo s telesom prepognil nad pult? Preden si je izmislil odgovor, je že imel roke na njej in ona je skušala neprepričljivo odigrati presenečenje. Bil je tako omotičen od svojih sanjarij in njenega nastavljanja, da ne bi popustil niti, če bi zakričala. Od zadaj jo je objel in jo krepko stisnil za veliki dojki. Končno je prvič, odkar je razmišljal o tem, v rokah držal to neverjetno lepoto. Tudi z mednožjem je pritisnil ob njeni čvrsti ritnici, prav tako kot si je bil zamislil. Kar nekoliko presenečen je ugotavljal, da govorice o njeni pohotni naravi niso iz trte izvite. Prav nič se ga ni branila. Celo migati je pričela s svojo zadnjico in mrmrati, kako ji paše.
Pod prsti sta se razbohotili nabrekli bradavici in ni se mogel upreti želji, da ji seže pod majico.

Ko je imel dlani in prste končno na njeni goli koži, bi lahko s trdim tičem trgal hlače in krila, da bi le prišel do nje. Niti pomisliti ni hotel, da bi odmaknil roke z njenih oblin in si odpel hlače. Še dobro, da se je sama znašla in je segla nazaj proti njemu. Nekako ji je uspelo odpeti zadrgo in mu potisniti hlače navzdol, da jih je potem le še otresel s sebe. Korenjak mu je ponosno stal kot bi iskal svojo tarčo, katere pa še ni bilo na spregled. "Teh joškov še ne misliš izpustiti, a ne?" se je zarežala. Potem je sama prijela za rob svojega kratkega krila in ga potegnila navzgor. Zdaj je lahko videl njene roza tangice, pod katere je zarila s prsti in jih pošteno potegnila k stegnu. Njena muca se je kopala v lastnem soku in ko se je z vrhom korenjaka naslonil ob njo, bi od veselja najraje zavpil. Ker se je obiral in opazoval, kako jo boža z njim, je znova prevzela pobudo. Presenečenemu se je v enem sunku nabila na tiča in ga pustila brez sape in besed, ki nikakor niso našle poti na plano kljub, na široko, odprtim ustom. Počasi se je odmaknila in ponovno priletela nazaj v njegovo mednožje s svojo zadnjico. Za hip je z nožnico močno stisnila nabreklino v sebi, potem pa se naslonila naprej na pult. "Zdaj me pa daj, srček! Tako kot si si vedno zamišljal. Dobro me daj!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.