Magazin
30202 ogledov

Zdaj je jasno! Kate ima raka

Kate Middleton Zajem zaslona
Valižanska princesa priznala, diagnosticirali so ji raka.

Kate je v posneti izjavi, ki se po spletu širi kot požar, priznala, da so ji diagnosticirali raka in da je v zgodnji fazi prejemanja kemoterapije. V osebnem sporočilu, ki ga je BBC posnel v vrtovih gradu Windsor, je povedala, da so njeno stanje odkrili po večji operaciji trebuha januarja.

Po tednih ugibanj o njenem zdravju je dejala, da z možem, princem Williamom, potrebujeta čas, da pojasnita situacijo svojim trem otrokom, 10-letnemu Georgeu, osemletni Charlotte in petletnemu Louisu.

"To je bil seveda velik šok in z Williamom sva delala vse, kar je v najini moči, da bi vse uredila v dobro naše mlade družine," je dejala. "Kot si lahko predstavljate, je to trajalo. Potreboval sem čas, da sem okrevala po večji operaciji, da sem začela z zdravljenjem. Najpomembneje pa je, da smo vzeli čas, da smo Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložili na način, ki je primeren zanje, in jim zagotovili, da bom v redu."

Iz palače so medtem sporočili, da je Catherine konec februarja začela s kemoterapijo in še, da je Kate sama želela, da objavijo vest, da se tako končajo nadalnje špekulacije. 42-letna valižanska princesa je bila 16. januarja sprejeta na londonsko kliniko zaradi velike operacije trebušne votline. Takrat palača ni želela potrditi, zaradi česa se Catherine zdravi, sporočili so le, da stanje ni rakavo.

Pravo diagnozo so potrdili šele po operaciji. Več informacij o vrsti raka palača ni posredovala.

Kate je povedala še, da je svojim otrokom lahko zagotovila, da bo ozdravela in še, da jo tolaži, da je William ob njej. V izjavi, objavljeni danes pozno popoldne, prosila za čas in prostor, da dokonča zdravljenje, in dejala, da se veseli vrnitve h kraljevim dolžnostim.

Kate Middleton Magazin Kate izginila zaradi Willove afere? V medijih le spregovorila domnevna ljubica kate middleton Magazin Foto: Dokaz, da Kate ni prvič preslepila javnosti! kate middleton Magazin Kate Middleton dosegla dno kate middleton Magazin Tako hitro se palača še ni odzvala, to je v zagovor povedala Kate! kate middleton Magazin Kate v središču škandala, palača pa ... kate middleton Magazin Foto: Kate se je oglasila prvič po operaciji

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Antivaxer 22:28 22.marec 2024.

    Ja, kaj pa, če je vse res?

  • albert 21:31 22.marec 2024.

    Je bilo že zdavnaj napovedano, da bodo po smrti kraljice kraljevine ne samo angleške začele s počasnim propadom. Umaknil se je belgijski kralj, danska kraljica tudi Camila ne bo kraljica. To je Great Reset svet brez držav z enim gospodarjem. ...prikaži več O tem govori tudi skorajšnji podpis tajne pogodbe z WHO-jem.

  • Ender3 20:09 22.marec 2024.

    Rakave bolezni so v strmem porastu. Vedno več mladih prizadane čas preživetja je vse krajši. Tudi Kate je samo človek. Preventivna kemoterapija ne obstoja, da javnost ne bo v zmoti..Ko kirurška terapija ne zagotovi rezultatov je kemoterapija samo ustaljena rutina..Morda ...prikaži več se bo nadaljevalo prekletstvo, da bodo tudi Wiliemovi otroci ostali brez matere..Žalostna novica !