Magazin > VIP
18087 ogledov

Zvezdnica je lepotni poseg nujno potrebovala, tak nos je imela prej

Danniella Westbrook Profimedia
Danniella Westbrook je imela veliko smole z lepotnimi posegi.

Zvezda britanske limonade EastEnders, Danniella Westbrook, je kot starleta Katie Price svoj obraz zaupala turškim lepotnim strokovnjakom, kar je na koncu močno obžalovala.

Kot smo poročali lani, je bila aprila 2023 spet v Turčiji, kjer so opravili že peto rekonstrukcijo njenega obraza, in sicer so ji v obraz vstavili 1200 nitk. "Tja sem šla, da bi popravili moj nos, a tega niso storili. Vanj so, da bi ga poravnali, vstavili 200 nitk, a ni delovalo. Čakala sem skoraj štiri leta. Sedaj se bom vrnila k svojemu kirurgu v Liverpool, da mi popravi nos," je povedala in dodala, da je imela v Turčiji še en poseg. "Maščobo so mi odstranili s hrbta, bokov in trebuha ter jo vbrizgali v obraz, da bi ta bolj simetričen. Mislim, da so iz trebuha odstranili preveč maščobe. Imela sem 'radiatorčke', ko sem se zbudila, jih ni bilo več."

Igralka je bila v hudih bolečinah. "Moj obraz je zatekel, pod očmi se mi je nabrala tekočina. Težko sem jih odpirala. Imela sem občutek, da ne morem dihati. Bila sem histerična, vsak dan sem jokala. Strah me je bilo, saj ne govorim turško, zato me nihče ni razumel." 

Kako je bila videti, si lahko ogledate TUKAJ.

50-letnica se je sedaj spet ulegla pod nož. Kot poroča OK!, so ji poleg nosu popravili tudi oprsje, kmalu pa jo čaka še operacija vratu. Svetlolaski se namreč po osmih letih obetajo novi karierni izzivi, zato si želi popolnega videza.

Izzivov je sicer poleg zavoženih posegov imela že kar nekaj, med drugim se je borila z odvisnostjo od alkohola, ki jo je leta 2019 premagala.

Komentarjev 1
  • Pierre 11:33 14.september 2024.

    Bog daj norcem pamet men pa denar!!!!