Magazin > VIP
68380 ogledov

Zvezdi Pop TV bolezen vzela moža

Sonja Hojnik POP TV
Še ena težka preizkušnja zanjo.

Za Sonjo Hojnik iz Ljubezni po domače je bilo zadnje leto precej hudo. Razkrila nam je, da ji je pred približno enim letom za rakom umrl mož, kar jo hudo prizadelo: To je zelo težko in hudo, saj sva bila dolga leta skupaj, tako v dobrem kot v slabem.” 

Povedala nam je, da je sočasno s tem dogodkom padla iz češnje in bila nekaj časa nepokretna. “Pobrala sem se. Sinova sta mi stala ob strani. Pomislila sem, da je ni stvari, ki je ne bi doživela. Izjokala sem se, vztrajala sem dalje in veliko so mi pomagale živali. Vzela sem dve pomirjevali ob smrti moža, kasneje sem vztrajala brez.”

Sonja bi se opisala kot dobrosrčna, ki se rada pogovarja in je topla, želi pa si nekaj sprostitve. “Nimam več česa izgubiti, kaj bo, bo. Zvečer sem sama, manjka mi pogovor. Veliko sem delala na samozavesti, saj mi je sin po smrti moža prinesel knjigo z naslovom Čar samozavesti in takrat sem ugotovila, da moram na polno živeti naprej.” Sonja upa, da bo v Ljubezni po domače spoznala prijatelja, za druženje in pogovor, a da se morda prijateljstvo razvije tudi v kaj več.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 08:29 13.julij 2023.

    ne gledam to vrstnih oddaj ki so na meji absurda polne neumnosti in človeškega popačenega značaja polnih laži in slabega igranja. Kaj sporočajo tovrstne oddaje, kot da pokažejo vso omejenost nižje-srednjega sloja ljudi.... " Slovenci vi ste nepomembni !" pa ...prikaži več je končno sporočilo TV.

  • Vasilij Vasquez 22:34 12.julij 2023.

    "Zvezda poptvja"

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:35 12.julij 2023.

    Njej je pred enim letom umrl ljubljeni mož in poglej ti njo, po enem letu ona pred vesoljno Slovenijo išče novega moškega.