Magazin > VIP
4484 ogledov

Zvezde plešejo: Gašper Rifelj z oboževalci delil žalostno vest

Gašper Rifelj mediaspeed
Drži se, Gašper.

Pevec in finalist šova Zvezde plešejo, Gašper Rifelj, je nekaj časa okleval, nato pa s svojimi sledilci delil svojo veliko žalost. Simpatični mladenič žaluje za svojo babico.

"Nekaj časa sem se obotavljal, ali bi naredil to objavo ali ne, in sem se odločil, da če delim z vami vse lepe trenutke, bom delil z vami tudi svojo žalost, ki jo trenutno čutim ter predvsem bi rad delil z vsem svetom to, kako čudovito in zlato staro mamo sem imel. Moja druga mama, ki je skrbela zame, odkar sem prišel na svet,“ je na Facebooku ob skupni fotografiji zapisal pevec in dodal, da je imela njegova babica veliko srce in da ga je skupaj z njegovimi starši izoblikovala v človeka, kakršen je danes.

"Veliko časa sva preživela skupaj in vedno je bila moj angel na Zemlji. Vem, da me bo sedaj čuvala iz nebes, jaz pa jo bom za vedno nosil v svojem srcu. Pogrešal te bom, draga moja 'majka'.“

Gašperju in njegovi družini izrekamo sožalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.