Magazin > VIP
4345 ogledov

Znani Slovenki očitajo, da jo vzdržujejo starši, to je resnica

Kaja Karba Instagram
Znani slovenski vplivnici očitajo, da so ji za življenje v tujini plačevali starši.

Kaja Karba se je sledilcem na Instagramu prikupila, ker je ponujala malce drugačne vsebine, s soprogom Ninom sta namreč zelo mlada odšla v Anglijo in tam živela kar nekaj let. Po poroki in prvem otroku pa sta se vrnila v Slovenijo. 

Kaja je med življenjem v tujini pogosto slišala očitke, da si tovrstno življenje lahko privoščita, ker jima vse plačujejo starši. Nedavno pa jo je sledilec vprašalo, koliko jima v resnici pomagajo starši, Kaja se je tokrat odločila iskreno spregovoriti o tej temi. 

"Popolnoma neodvisna že od dvajsetega leta naprej. Sem velikokrat dobila sporočilo: 'Saj vama je itak lažje, ker vama vse plačujejo starši.' Ne, od dvajsetega leta naprej sva naredila črto in nobene položnice niso več plačali starši, nobene žepnine ali česarkoli nisva imela. In to me včasih prav jezi. Celotno življenje v Angliji sva si prigarala sama," je zapisala na Instagramu. 

Kaja Karba | Avtor: Instagram Instagram

"Še pred kakšnim letom bi lahko skoraj zatrdila, da se v Slovenijo še precej let ne bomo vrnili. Ampak življenje prinese nove preizkušnje, obrne se na glavo in ti včasih ne preostane drugega, kot da mu spontano slediš," je vplivnica povedala aprila, ko je sledilcem razkrila, da se z družino po sedmih letih bivanja v Angliji vrača domov. Pravi, da je bila to najboljša odločitev v njenem življenju, saj jo je tujina naučila samostojnosti.  

Kot je poudarila, se v Slovenijo ni vrnila, ker bi ji v Angliji česa primanjkovalo. Oba s soprogom se tam počutita kot doma, poleg tega imata dobri službi in živita v hiši ob morju. Odločitev, da se kljub temu vrneta domov, pa je padla novembra, ko se je z možem in sinom za en mesec vrnila domov. 

"Takrat sva se počutila lepše kot kadar koli v Sloveniji. Ne vem, kaj je bil ta občutek. Je bila to kaka brca, razsvetljenje ... Takrat sva se začela pogovarjati o tem, da naju nekaj vleče domov in da bi bila to dobra odločitev," je povedala aprila. 

Eden od dogodkov, ki je vplival na njuno odločitev, je bila tudi 'izguba' prijateljev. Njena sestra Tjaša se je namreč iz Anglije preselila v Avstralijo in Kaja pravi, da bi se brez nje in njenega partnerja v Angliji verjetno počutila osamljeno. Poleg tega ima v Sloveniji starše in stare starše, ki jih pogreša in želi z njimi preživeti čim več časa.  

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:33 28.oktober 2024.

    je vplivnica povedala aprila, ko je sledilcem razkrila, da se z družino po sedmih letih bivanja v Angliji vrača domov. Njen vpiv v tujini ne deluje,jao ta razvajena mladina.Ko naše generacije ne bo več bo vse šlo u 3pm

Sorodne novice