Magazin > VIP
26027 ogledov

Znani Slovenec zaradi Vesninega Miha ob posel!

damjan murko, vesna šošterič Osebni arhiv
Na izgubi ni samo Vesna, temveč tudi ...

Priljubljena resničnostna zvezdnica Vesna Šošterič, ki je svojo srečo v ljubezni našla v šovu Ljubezen po domače, je prejšnji teden sporočila, da jo je njen Miha novembra brez pojasnila zapustil. Vesna je pojasnila, da se je Miha za ta korak odločil tik pred selitvijo na njihovo kmetijo in tik pred razgovorom za službo, ki mu ga je uredila Vesna.

Vedno dobrovoljna kmetica je sicer razočarana, saj naj bi se z Miho maja poročila, a je dogodek ni preveč potrl. Miha pa ni razočaral le Vesne, temveč tudi Damjana Murka, ki se je v tej zgodbi znašel kot organizator njune poroke. Murko namreč počne tudi to in to zelo resno. Denisu Avdiću je namreč zaupal, da v tem poslu ni prostora za lik Damjana Murka in da na porokah ne poje, razen, če si mladoporočenci to zaželijo, kar pa je zelo redko. Zaupal je še, da se na organizacijo vsake poroke pripravlja približno eno leto in da jih bo letos organiziral štiri. 

damjan murko Damjan Murko Magazin Lahko se mu smejete, ampak poglejte, koliko jih je "našeškal" vesna šošterič Ljubezen po domače Magazin Vesna iz Ljubezen po domače: S temi besedami je Miha prekinil zvezo
Komentarjev 3
  • porko2 13:35 20.januar 2019.

    Rajši se ne bi nikoli poročil, kot da mi poroko organizira Murko. Kdo tega kretena lahko povabi v svojo bližino? Avdić???? Zakaj je še na sceni ta B o s a n c?

Sorodne novice