Magazin > VIP
39757 ogledov

Znani Slovenec spoznal Deppa in Heard: Ona je psiho

amber heard, johnny depp Profimedias
Spoznal ju je v hotelu. O njej ne najde lepih besed ...

joseph sraka | Avtor: Instagram Instagram
"Če je on kdaj njo udaril, je Zemlja ravna," je za Žurnal24 povedal naš model in glasbenik Joseph Sraka, ki že več let živi v Londonu.

Sraka je slavni par prvič spoznal, ko sta bila še skupaj, nato pa je Deppa spet videl med sojenjem v Londonu. "V tistem obdobju sem bil zaposlen v hotelu in skrbel za VIP goste ter organiziral ekipe, ki skrbijo za visoke goste, na primer butlerje. Amber sem spoznal, ko sta bila še skupaj. Vedno je zahtevala najdražji penthouse in druge najdražje stvari. Pomemben ji je le imidž, zelo je vase zagledana. Njena asistentka govori s 'smrtniki'... Medtem ko je on človek, ki bo s sobarico poklepetal o vsem mogočem, vprašal, kako dolgo že živi v Londonu in kako so kaj njeni otroci v Romuniji. Ko je bilo sojenje v Londonu, je bival pri nas ves mesec in na koncu je v zahvalo objel vsakega, ki je skrbel zanj," nam je zaupal Sraka in dodal: "Ona je psiho."

"Pametna je, dobro je izkoristila privilegije. Depp pa je skromen in prizemljen. Eden redkih, ki pozdravi prvi, ko te zagleda, in te iskreno vpraša po počutju. Iz svoje izkušnje z obema lahko povem - drži, da Johnny pije in je velikokrat 'zadet', je pa tudi zelo prijazen, vljuden in obziren človek. Ko so ga na sojenju vprašali, ali je res uničil kavč, je odgovoril, da je v življenju verjetno uničil že več kot enega. Kar sem jaz videl ... Amber je z vsemi manipulirala. Verjetno ga je pripravila do tega, da je frustracije izživel nad kavčem. Če je on kdaj njo udaril, je Zemlja ravna," je še povedal za naš medij.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 09:51 02.maj 2022.

    Znani Slovenec? Samo zato, ker v hotelu v Londonu odpre in pridrži vrata ter ti vzame moker dežnik? Ali pa ti pelje prtljago v sobo?

  • 4krogci 07:59 02.maj 2022.

    Sraka: Model in glasbenik, ki dela kot postrešček v hotelu zato da preživi....in vi ga nazivate še kot znan slovenec hahahhah

  • tomaz696 10:58 01.maj 2022.

    Ona je kuzla prve klase iz aviona se vidi če gleda normalen človek..