Magazin > VIP
12743 ogledov

Znana Slovenka svoji družini: “Lahko vas je sram!”

Laura Beranič POP TV
To jim je povedala takoj, ko je izpadla.

Iz resničnostnega šova Kmetija se je nazadnje poslovila Laura Beranič, ki v dvoboju z Ines Dužič ni bila dovolj močna. A namesto da bi po porazu točila solze, se je zgodilo prav nasprotno - Štajerka je bila vesela, da zapušča šov.

Laura Beranič | Avtor: Voyo/Printscreen Voyo/Printscreen

“Ni mi žal, da sem izpadla, šov sem zapustila s čisto vestjo, to mi je najbolj pomembno. Tega vsi ne bodo mogli reči, zato sem ponosna. Komaj sem čakala, da se vrnem domov med svoje. Hvaležna sem za izkušnjo, marsikaj sem se naučila in o kmetiji in o ljudeh,” za Žurnal24 pove Laura.

Vplivnico, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, so v Kmetiji označili, da se obrača kot veter. “Morda je res delovalo, da sem neodločna pri tem, komu zaupati, ampak jaz sem se ravnala po srcu in po tem, kar se mi je zdelo pravično. Imam raje, da sem izpadla naivna, ampak iskrena. Mislim, da je pa ene lahko precej sram. Težko je ne spreminjati mnenja, po tem ko ljudje pokažejo toliko hinavščine,” na očitke odgovarja danes.

Laura je v videoposnetku tekmovalcem sporočila, da jih je lahko sram glede njihovega odnosa do Žana. “Vsi se do Žana obnašate katastrofalno, lahko vas je sram. Takega pljuvanja in blatenja si ni zaslužil,” je povedala. Do Žanovih namer so namreč vsi v družini zelo skeptični, saj se jim zdi, da ni iskren. Beraničeva je za glavo družine postavila Ines.

Laura o Maji, Niku in Marjani pravi, da to niso iskreni in prijazni ljudje. “Včasih si to zanikam in kljub temu v ljudeh iščem kaj dobrega, čeprav se ponavadi izkaže, da to ne obstaja.” Za Marjano še pove: “Ona je enostavno oseba, ki rada provocira in vsakemu, ki z njo preživi nekaj časa, se po določenem času odtrga, ker ne neha drezati.”

Kljub temu je v Kmetiji stkala tudi prijateljstva. “S Polono sva ves čas skupaj. S Tamaro se veliko slišiva, zares sem hvaležna, da sem jo spoznala. Slišiva se tudi z Marcelom, Jasminom, Borisom, redkeje pa tudi s Timom, Tjašo in Nušo.”

Igra za 50 tisoč evrov se medtem nadaljuje. Nada je ta teden tekmovalcem  na rame naložila tkanje volne. Nad tem niso bili pretirano navdušeni …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • atamama 09:45 11.oktober 2024.

    Nisem še tako star in ne senilen ampak pojem ''znana, znan'' ima na tem portalu čuden pomen. Če pa še moja soseda ne pozna, potem ta sploh ne obstaja....