Magazin > VIP
6312 ogledov

Znana Slovenka s tem datumom poskrbela, da mož težko pozabi na obletnico

Eva Ostrouška Osebni arhiv
O obletnici, ki se zgodi vsakih par let.

Eva Ostrouška, spletna vplivnica in kulturologinja, je bila v prvi sezoni Poroke na prvi pogled strokovnjakinja, ki je sodelovala pri oblikovanju parov. Eva in njen soprog Tadej sta se poročila na prestopni datum 29. februarja leta 2020.

Kot se je Eva pohecala na Instagramu, par po štirih letih praznuje prvo obletnico poroke. Za Evo je bil ta datum posebno znamenje. Obletnice poroke pa ne praznujeta samo na vsake štiri leta, temveč si v letu izbereta poljubni dan za praznovanje. Tokrat sta praznovanje ovekovečila z romantično večerjo v restavraciji.

Eva Ostrouška | Avtor: Instagram Instagram

Eva Ostrouška | Avtor: instagram instagram

Eva je o njuni zvezi za Žurnal24 v preteklosti povedala: "Vsekakor je tudi humor tisto kar naju združuje. Sploh neke interne šale, vici, ki jih nihče drug ne razume. To zvezo dela zanimivo in poglablja občutek bližine ter povezanosti. Zagotovo ima danes najina zveza drugačen ritem. Največji izziv je rojstvo otroka, kar pomeni manj skupnega kakovostnega časa za naju, vsaj prvo leto. Kar ni dobro, zato se skušava v dvojini družiti vsaj ob obletnicah in rojstnih dnevih. Pa tudi, če greva le za eno uro v kafič malo počvekat, pomembno je, da je to čas samo za naju.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 17:04 28.marec 2024.

    Znana samo vam debilnim ''novinarjem''!!!!!!!!