Magazin > VIP
9758 ogledov

Znana Slovenka kljub številnim zapletom pobegnila v tople kraje

Katarina Benček Katarina Benček
Ko gre za njen posel, vedno najde pot …

Tudi za spletno vplivnico Katarino Benček, ki pokriva področje potovanj, zadnje leto ni bilo lahko. Zaradi koronavirusa je bilo oteženo njeno delo, saj potovanja kar lep čas niso bila mogoča. A že hitro po novem letu se je organizirali in odpotovala na destinacijo, ki je, kot pravijo, kovid prijazna. To je sončni Dubaj, kjer življenje, ob upoštevanju preventivnih ukrepov, poteka povsem normalno. Tako je Dubaj ena redkih varnih destinacij, kamor se s predložitvijo negativnih PCR testov da potovati, zato je trenutno priljubljena točka domačih in balkanskih zvezdnikov in vplivnežov.

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

A seveda ne gre vse gladko. Katarina je svojim sledilcem že zaupala, da sta s partnerjem v Dubaj, ki je iz Ljubljane z letalom sicer oddaljen le pet ur, potovala kar 30 ur. Potrebovala sta svež negativen PCR test in kup dokumentov za prehajanje občinskih in državnih meja. A bilo je več kot vredno, saj je lepotica že pokazala luksuzni apartma z razgledom na marino Dubaj, v katerem prebivata s partnerjem Markom, zajtrk pa sta si privoščila na sončni terasi, kjer ju je že zjutraj grelo 20 stopinj. 

V Dubaju pa so se pred kratkim že greli Ursula Gawish, teniški igralec Blaž Rola in njegova soproga, spletna vplivnica Vanesa Rola, da se spogleduje s potovanjem v Dubaj, pa je razkrila tudi naša najbolj znana spletna vplivnica Lepa Afna, Lea Filipovič

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • janez864 08:03 22.januar 2021.

    Znana za kuro A.H.F. in oba soseda. Je že množina.

Sorodne novice