Magazin > VIP
17596 ogledov

Znana Slovenca stopila pred oltar, nevesta izžarevala hollywoodski glamur

monika avsenik
1/4
Instagram
Vzela sta se pevka Monika Avsenik in basist Anže Langus Petrovič.

Pretekli konec tedna sta red oltar stopila eden najlepših estradnih parov pri nas, pevka Monika Avsenik in basist Anže Langus Petrovič. Nekaj utrinkov s poroke je na Facebooku delil Dejan Dogaja.

Monika je bila prečudovita nevesta, ki se je odločila za tradicionalno poročno obleko, v kateri je bila videti kot kakšna ameriška igralka, Anže pa je blestel v temni obleki. Paru želimo veliko sreče. 

Anže in Monika sta par že več kot pet let, spoznala pa sta se prek projekta Simfonična ekstaza. 27-letna lepotica pa z Anžetom ni našla le ljubezni, pač pa tudi novo družino, glasbenik ima namreč iz prejšnje zveze dva otroka. Monika pravi, da se vsi zelo dobro razumejo ter da ima s sinovoma svojega partnerja prijateljski odnos. Da se z otroki dobro razume, ni naključje, saj poleg glasbene kariere tudi uči v šoli. 

Monika prihaja iz glasbene družine. Njen dedek je Slavko Avsenik, ki jo je seveda marsikaj naučil tudi na glasbenem področju, predvsem to, da talent za uspeh ni dovolj, ampak da je zanj treba trdno delati. "Naučil me je tudi to, da uspeh in slava nista vedno tako bleščeča, pa tudi to, da so številna odrekanja del življenja profesionalnega glasbenika. Če si nekaj želiš, moraš v to verjeti in zaupati svojim sposobnostim ter seveda delati na tem,“ je povedala že pred časom.

Komentarjev 2