Magazin > VIP
9598 ogledov

Zmago Jelinčič odkrito povedal, ali uporablja viagro

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
Pri 76 letih še vedno živahen.

Voditelj Iztok Gartner, ki je ustvarjal erotično oddajo Gartnerjev bordel, velja za pravega Casanovo, a odkrito prizna, da obstaja znani Slovenec, ki je imel v svoji postelji še več žensk, to je politik Zmago Jelinčič Plemeniti. 

"Edini človek, ki je kresnil več bejb kot jaz, to je Zmago Jelinčič Plemeniti," je v posnetku, ki ga je objavil na družbenih omrežjih, povedal Iztok, Zmago pa mu je pritrdil: "To ima prav. Letos jih ni bilo toliko, kot si jih ti prej, ampak ko boš v mojih letih, pa če se boš lahko s tem pohvalil, potem bo kar v redu."

Znani voditelj pa je razkril še eno Jelinčičevo intimno skrivnost: "Jaz upam, da bom nekoč takšen, kot je on. Je pa res, da mi je zaupal, da bo kmalu star osemdeset in ne uporablja viagre. Kako je to možno?" Zmago mu je odgovoril, da je to zagotovo stvar genetike. "To je genetika, genetika je bistvena stvar in pa veselje do žensk," je zatrdil. 

Vroči spomini z Jelinčičem :)

Posted by Iztok Gartner on Sunday 23 June 2024

Politik je nedavno za Žurnal24 sicer povedal, da po ločitvi od sedaj bivše soproge Monike, s katero sta se razšla leta 2019, ker mu je pobegnila z veliko mlajšim, uživa samski stan: "Trenutno nimam ničesar resnega. Zaradi izkušnje z Moniko sem zelo previden. Veliko je gospodičen okoli mene, ki bi se rade usedle na bogastvo, a take takoj prepoznam. Gospe mojih let pa so prestare. Bejba okoli 40 bi mi bila v redu, a mi trenutno nič ne manjka." 

Monika je bila Zmagova druga žena, poročena sta bila 16 let, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki, ki sta stari 20 in 17 let. Zmagova prva žena pa je bila pokojna pesnica, pisateljica in igralka Berta Bojetu Boeta, s katero je imel sina Klemna, ki je danes star 51 let.

 

Komentarjev 7
  • dare326 21:26 29.junij 2024.

    Povej mi kaj ješ in povedal bom kolikokrat se ti dvigne. Glede na Zmagotov vamp, laže.

  • Avatar Leon
    Leon 14:44 28.junij 2024.

    Zmago Jelinčič odkrito povedal, ali uporablja viagro.......zdaj ste ga nagebali !

  • darefoks 14:37 28.junij 2024.

    kreten gnil

Sorodne novice