Magazin > VIP
54088 ogledov

Zlatko grozi Challetu: “Izbriši to sramoto!”

Zlatko instagram
Zlatko je že komentiral Challetovo novo pesem z naslovom Tata.

Challe Salle je s pesmijo odgovoril Zlatku. V svojem novem izdelku, ki nosi naslov Tata, Challe med drugim pove, da ima njegov kolega "jajca" le, kadar se "pošmrka" in da ga javnost posluša samo takrat, kadar se spravi nanj. Po njegovem mnenju je njegov največji hejter tudi njegov največji fan. V spotu je Challe javnost spomnil tudi na Zlatkovo afero, ko je na nekem javnem dogodku nespoštljivo ravnal s slovensko zastavo. Poudaril je, da ima čisto vest in da je "provokatorju" Zlatku potekel rok trajanja. 

Zlatko po objavi pesmi, ki je v dveh urah nabrala dobrih pet tisoč ogledov, ni ostal tiho. “Challe Salle se mi ni smilil, zdaj pa, ko sem videl ta komad, se mi je začel smiliti. Naj mu nekdo sporoči, da ima 24 ur časa, da umakne to jamranje stran, mene je blokiral,” je povedal Zlatko in obljubil, da če raper videa ne umakne, jutri ob 15. uri objavi novo pesem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Čordić (@zlatko585)

“Iskreno bi raje videl, da se najde nekdo, ki bi odkupil naše delo za sedem tisoč evrov, da lahko pokrijemo odškodnino, ki je bila določena človeku, ki ga je Saša prijavil na policijo. Saša je namreč nadlegoval dekleta, omenjena oseba je hotela to preprečiti, a ga je Saša udaril. Oseba ga je udarila nazaj in Saša ga je prijavil na policijo,” je razkril Zlatko, ki je raperja označil kot kontradiktornega, saj je Challe v pesmi povedal, da ne hodi na policijo.

Challe Salle pa je pred objavo svoje nove pesmi medijem poslal sporočilo za javnost. "Nov projekt, pesem z naslovom TATA, je nastal v luči dogodkov zadnjih 14 dni. Doživel sem organiziran javni napad s strani nekaterih posameznikov, ki želijo odkrito in prikrito škodovati mojemu dobremu imenu in karieri ter povzročati bolečino moji družini. Glede vseh obtožb proti meni ponavljam, da nič od tega, kar se mi pripisuje, ni resnica. Ostro obsojam vse laži in sovražni govor. Neutemeljene obtožbe brez dokazov, ki temeljijo zgolj na besedah proti besedam, so presegle vse meje sprejemljive javne komunikacije in s tem tudi družbene odgovornosti, ki jo nosi naša glasbena scena. Podpihovanje sovraštva, izražanje škodoželjnosti in laži – vse to je nedopustno. Takšne zadeve se ne rešujejo na družbenih omrežjih in preko medijev, ampak pri pristojnih organih, za katere verjamem, da bodo poskrbeli za pravico in resnico. Nanje se bom obrnil tudi sam," je zapisal in dodal, da se ukvarja predvsem s tem, kako zaščititi družino. 

Celotno sporočilo za javnost lahko preberete TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 26
  • jakec1575 02:08 13.julij 2024.

    hja ne mors drugega obkladat z napuhom pol pa cez tri verze rect jst sem najvecji ever. nastimamo ali pa diletantsko.

  • Plavi-mil 11:34 12.julij 2024.

    Tale Čordič je pokazal svojo pokvarjeno naturo , takrat ko je napadel novinarja in snemalca, to vse pove o njemu, on je navaden Balkanki primitivec, katerega podpira skrajna levica.

  • Avatar Suli
    Suli 11:08 12.julij 2024.

    Največji paradoks pa je, da kulturno ministrstvo daje plačo tem, ki z vulgarnostjo in grožnjami sramotijo Slovensko kulturo. potem pa pričakujete, da nas bo Evropa jemala resno? Zakaj že? 🤔