Magazin > VIP
2265 ogledov

Ženske v strahu: Situacija v Kmetiji eskalirala

Laura Beranič Voyo/Printscreen
Počilo je med Igorjem in Nikom.

Tokratno epizodo Kmetije je zaznamoval hud spor med Nikom in Igorjem, ki se je vnel zaradi glasovanja za imuniteto. Igor naj bi namreč Niku obljubil, da ima njegov glas, a je potem glasoval za Stanislava. “Prejšnji večer so mi punce povedale, da je Nik grdo govoril o meni, da nisem zmogljiv in podobno,” je svojo odločitev pojasnil Igor.

“Gnoj,” je Nik zaklical proti Igorju. Ta se je nato močno razburil: “Kaj si mi rekel? Ženske so v kuhinji, tam spadaš. Ljigavac, samo govoriš za hrbtom.” Tekmovalke so bile nad načinom komunikacije med njima ogorčene, Laura je bila na robu joka. “To je igra, potrebno je ohraniti mirne živce in mirno kri,” je dodala Tjaša. Maja se je odločno postavila na stran brata, vse ostale pa je označila za lažnjivce.

Sledil je dvoboj za imuniteto, v katerem je Žana premagal Stanislav. Veselo vzdušje je pomirilo strasti med Igorjem in Nikom, ki se je tekmovalcu opravičil zaradi nagle reakcije. “Opravičil bi se ti za to, kar sem ti rekel. Bilo je nezrelo in neprimerno,” mu je iskreno povedal Nik. Igor je nato v izjavi povedal, da mu je oprostil, pozabil pa ne bo nikoli …

Na posestvu se je tekmovalcem pridružila Anja. Nad njenim pretiranim govorjenjem marsikdo ni bil navdušen. “Samo prišla je, pa jo imam tu gor. Dobili smo radio,” je povedala Marjana. Kaj bo ušpičila Novomeščanka, bomo še videli …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.