Magazin > VIP
14594 ogledov

Zaroka: Po vrhunskem uspehu našega športnika še zasebno veselje!

Kristjan Čeh Epa
Kmalu pred oltar ...

Kristjan Čeh je v začetku junija na  evropskem prvenstvu v atletiki v Rimu osvojil zlato medaljo, svojo četrto na velikih tekmovanjih in enajsto slovensko na prvenstvih stare celine. V metu diska je vrgel 68,08 metra in izboljšal drugo mesto s prejšnjega EP leta 2022 v Nemčiji.

"Zelo dobro se to sliši, res zelo dobro. Šele v zadnji seriji sem vedel, da sem zlat. Nikoli se ne ve, kdaj te lahko kdo prehiti, ne glede na to, da sem vodil celotno tekmo. Konkurenca je namreč zelo močna. Bil sem pripravljen za met prek 70 m, ampak ni 'kliknilo', kot tudi ne drugim tekmovalcem. A sem imel dobro tekmo, ves čas sem bil tudi pred Mykolasom Alekno," se je na vsa usta smejalo Čehu po koncu tekme.

Smejalo pa se mu je tudi včeraj, ko je zaročil svojo lepo izbranko, ki je seveda rekla "da". 25-letni atlet je veselo novico sporočil na družbenem omrežju in pripisal: "Bodoča gospod in gospa Čeh."  

Za roko je zaprosil svojo dolgoletno izbranko, 27-letno estonsko metalko kladiva, Anno Mario Orel. Na kolena pa je "padel" v njenem domačem Talinu. Čestitke!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice