Magazin > VIP
1 ogledov

Zaradi Bieberja pristal v bolnišnici

Justin Bieber FameFlynet
Varnostniki pevca Justina Bieberja so se pred nekim nočnim klubom v New Yorku pretepali z gostom. Moški je pristal v bolnišnici.

Pretep se je zgodil v zgodnjih nedeljskih urah pred lokalom South Pointe v New Yorku. Bieber naj bi z druščino veselo popival v predelu za pomembne goste, ko je do njega pristopila oboževalka. Dekle je odslovil in začele so se težave. Mladenka se je namreč vrnila, in to v družbi prijatelja.

Pevec naj bi nato ponorel. Slekel je svojo majico in začel kričati na moškega, poročajo mediji. Ko je zapustil lokal, se je prepir nadaljeval pred vrati. Justin je skozi streho avtomobila skočil na prednji del vozila in mladenkin spremljevalec je obležal na cesti. Za zdaj ni znano, ali je moškega na tla zbil zvezdnik ali njegovi varnostniki. Policija je sicer sporočila, da naj bi varnostniki “žrtvi“, ki naj bi se obnašala zelo agresivno, sledili. Zoper telesne stražarje so sprožili preiskavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.