Magazin > VIP
3099 ogledov

Zagnusil se ji je: To naj bi Al Fayed rekel princesi Diani

mohamed al fayed Profimedia
Nespodobno povabilo princesi Diani.

Pred dnevi je odjeknila novica, da naj bi Mohamed Al Fayed, oče pokojnega Dodija Fayeda, partnerja princese Diane, ki je leta 1997 z njo umrl v avtomobilski nesreči, nadlegoval uslužbenke. 

Milijarder Al Fayed, ki je lani avgusta umrl v starosti 94 let, je imel več kot 25 let v lasti prestižni londonski trgovski center Harrods in 20 nekdanjih uslužbenk iz tega centra je v okviru policijske preiskave razkrilo, da naj bi Fayed nad njimi izvajal fizično in spolno nasilje, pet od teh žensk naj bi celo posilil v svojih nepremičninah v Londonu in Parizu. 

Mediji sedaj pišejo, da se je nespodobno vedel celo do Diane. To je razkril princesin nekdanji butler Paul Burrell. "Sedel sem v avtu, ko je Diana pritekla iz njegove pisarne in se tresla. Povedala mi je - in to so njene besede - da ji je rekel: 'Želim, da se poročiš z mojim sinom, ker ima oče po egipčanski tradiciji prednost (da spi s sinovo nevesto, op. avt.).'" trdi Burrell. "Diani se je gnusila že misel, da bi se mu morala predati. S tem komentarjem si je pripravil teren in mislil je povsem resno. Verjel je, da je to njegova pravica in da bo res spal z valižansko princeso. Tega ni nikoli pozabila," je še dodal Burrell.

Diani naj bi se Mohamed zdel sluzav in srhljiv, saj naj bi jo ves čas otipaval. Dvoril naj bi ji od leta 1986, ko sta se spoznala na neki polo tekmi. 

Vsako leto avgusta, ko se bliža Dianina obletnica smrti, se spet veliko govori o nesreči, v kateri je poleg princese in Dodija umrl še voznik Henri Paul. 

Javnost je za smrt priljubljene Diane krivila paparace, ki so bili paru na motorjih za petami, a dokumentarni film Death of Diana: The Incredible Revelation razkriva, da bi bila princesa verjetno še živa, če ne bi sedela ravno v tem mercedesu S280.  

Ustvarjalci filma Death of Diana: The Incredible Revelation so namreč našli njegovega prvega lastnika, Erica Bousqueta, ki jim je zaupal, da bi moralo biti vozilo že zdavnaj na odpadu. Avto je kupil leta 1994, nekaj mesecev pozneje pa ga je ukradel kaznjenec, ki je bil pogojno na prostosti in se je pri veliki hitrosti z vozilom večkrat prevrnil. Namesto na odpadu pa je avto pristal v delavnici, pozneje pa pri podjetju Etoile Limousines, pri katerem ga je najel hotel Ritz, v katerem sta tistega usodnega dne bivala Diana in Dodi.

 

 

Komentarjev 1
  • atamama 07:11 02.oktober 2024.

    Ob takih člankih se spomnim šale... Možakar ustavlja fante in sprašuje če bi z njim seksali. Pa ponudi jurja. Vsi se zgražajo. Ko pa ponudi miljon so tiho in premišlujejo.... Im možakar jih vspodbudi, dajmo povejte, saj kurbe ste, samo ...prikaži več ceno še določite.....