Magazin > VIP
81273 ogledov

Zadnjica, da te kap: Nič čudnega, da za to znano Slovenko stojijo v vrsti

Vlasta Mažgon Instagram
Njena popolna postava ni naključje.

Vlasto Mažgon smo spoznali v lanskoletni sezoni Poroke na prvi pogled, ko je svojo srečo našla s televizijskim soprogom, a žal le za kratek čas. Spomnimo. Vlasta se je v šovu poročila z Rokom in zdelo se je, da so Planetovi strokovnjaki končno našli dva, ki sta zares kompatibilna. Pred kamero je vladala harmonija, ko pa so kamere ugasnile, se je par razšel. Vlasta je za to krivila Roka. "Ko sva bila v eksperimentu, je bilo vse zelo idilično, kdaj pa kdaj so sicer bile kakšne rdeče lučke ... Rok je bil spoštljiv, trudil se je, bil je prijazen, pozoren, vedno nasmejan. Nimam slabih besed. Ko so kamere ugasnile, se je tudi on nekako ugasnil. Kaj se je zgodilo? Verjetno življenje. Ali je šlo za pomanjkanje pristnosti ali samo težave z njegove strani? Nisem prepričana. Morda pomanjkanje interesa ali pristnosti," je po koncu šova razložila in dodala, da je njen soprog pojedel "večino svojih besed".

Nedavno je sicer razkrila, da danes normalno komunicirata, in da se Rok pri njej striže, Vlasta ima namreč svoj frizerski salon. 

Za Žurnal24 pa je sedaj povedala, da je še vedno samska, kljub temu da ji kandidatov ne manjka. Pravi, da je zelo izbirčna in da išče resno zvezo, ne pa nekoga, ki le "skače od ene do druge". Veliko se je pisalo, da sta si všeč z bivšim soprogom Saše Lendero, Miho Hercogom, a Vlasta pravi, da ste le v prijateljskih odnosih in da se Miha pri njej striže. 

Da bi bil marsikdo rad več kot le njen prijatelj, ni nič čudnega, saj je včeraj na Instagramu pokazala svoje pregrešno telo in popolno zadnjico, ko je v mini bikiniju skakala iz čolna. A njena popolna postava ni naključje. Vlasta pravi, da jo ohranja z rednimi tedenskimi treningi, pod vodstvom osebnega trenerja in posebno terapijo, ki zmanjšuje maščobno tkivo okoli trebuha. "Pazim tudi na prehrano, a se res težko uprem torticam. Moj trener to seveda opazi in mi zato naloži dvojne vaje," še pravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlasta Mažgon (@vlastam)

Komentarjev 17
  • Zvono 20:25 24.junij 2024.

    Rit kot sedlasta kobila. Niiiič posebnega!

  • munja 10:25 20.junij 2024.

    Nič posebnega, rit kot rit, ena večja, ena manjša, ena s celulitom, ena brez, je bilo videti že boljše.

  • Grof 09:59 20.junij 2024.

    Ta mala bombica, z zamaščeno ritko, ti dviguje slino Ender, a tudi v take se vtikaš, sram te bilo

Sorodne novice