Magazin > VIP
18 ogledov

Z umorom "izgnal demona"

Michael Brea je z mačeto ubil svojo mamo. Žurnal24 main
Igralec Michael Brea je dejal, da je z umorom svoje matere „ubil demona v njej“.

Michael Brea, ki je nastopil v Grdi rački, je z mačeto obglavil svojo mamo, za ameriški časopis NY Daily News pa je izjavil, da „ni ubil nje, temveč demona, ki se je skrival v njenem telesu“.

Brea, ki se trenutno nahaja na psihiatričnem oddelku bolnišnice Bellevue, je v ekskluzivnem intervjuju dejal, da ga je v sanjah obiskal Bog in mu povedal, da je to njegov zadnji dan na Zemlji. „Vsepovsod sem slišal glasove. Spraševali so me kakšna je razlika med mamo in materjo. To je bil znak,“ je povedal Brea.

Svojo mamo je s samurajskim mečem napadel v kuhinji, medtem ko je pripravljala kosilo. Sosedi so slišali krike, zato so poklicali policijo. „Hoteli so, da jim odprem vrata, toda vedel sem, da jim ne bo uspelo, saj so me varovale višje sile. Z mečem sem udrihal po njej in nihče me ni mogel ustaviti. Opravil sem božje delo,“ je Brea opisal grozljiv umor svoje mame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.