Magazin > VIP
19 ogledov

Whitneyjina mama napadla Bobbyja Browna

Whitney Houston pogreb Bobby Brown Reuters
Cissy Houston je dan pred pogrebom svoje slavne hčerke besedno napadla Bobbyja Browna.

Viri blizu Houstonovih so razkrili, kaj se je dogajalo v zakulisju Whitneyjinega pogreba.

Dan pred ceremonijo naj bi pevkina mati Cissy napadla zvezdničinega nekdanjega moža Bobbyja Browna. "Sovražim te. Moji hčerki si dal droge in jo tako ubil. Dan, ko se je poročila s tabo, je bil najhujši dan v mojem življenju," naj bi zakričala, ko jo je Brown poklical in vprašal, ali se lahko od Whitney poslovi tudi na zasebnem bedenju. Cissy raperja ni želela videti niti na javni ceremoniji, a je zaradi vnukinje popustila. Njegova prošnja ji je zato dvignila pokrov. "Rekla mu je, da je dogodek namenjen družini in da Whitney njegove prisotnosti ne bi želela. Povedala mu je tudi, naj se zaveda, da tudi na pogrebu ne bo zaželen," še pravi vir in dodaja: "Brownu je zabrusila, da ga je Whitney zadnje dni svojega življenja sovražila, ker je bil slab oče. Bobbi Kristini je dvakrat obljubil, da jo bo v Los Angelesu obiskal, a je ni."

V grob so jo položili v vijolični obleki

Obleko, v kateri so Houstonovo pokopali, so izbrale Bobbi Kristina, Cissy in Dionne Warwick, pevkina sestrična. "Whitney je imela 300 oblek, a vijolična je bila njena najljubša. Pomislili smo, da jo mora nositi, ko bo zapela pred Bogom. Bobbi je izbrala še zlate copatke, ki jih je njena mati tako oboževala," je še izdal vir.

Whitney so pokopali z nakitom, ki je vreden pol milijona dolarjev. Med drugim je nosila uhane, ki si jih je kupila za nagrado, potem ko je bil njen film Telesni stražar tako velik hit.

Preden so Whitneyjino krsto spustili v grob, jo je Cissy še zadnjič poljubila v slovo, pozneje pa je rekla: "Do konca življenja bom vsak dan pomislila nanjo. Komaj čakam, da bova v nebesih spet združeni."

Komentarjev 1
  • Oseba_ 11:20 05.marec 2012.

    Prav ima...uniču je Whitney