Magazin > VIP
5670 ogledov

Vsi se norčujejo iz Affleckove tetovaže

ben affleck
1/3
Se tudi vam zdi tako zelo neposrečena?

Ben Affleck je pred nekaj dnevi na plaži razkril svojo ogromno tetovažo na hrbtu. Javnost je to "umetniško delo“ sicer videla že leta 2015, a je igralec trdil, da ni prava. Očitno je že takrat slutil, kakšen bo odziv javnosti, ko se bo razvedelo, da je ni mogoče kar tako sprati s telesa.

Na družbenih omrežjih se je usulo različnih komentarjev. Tetovažo so označili za "grdo“, "neumno“, "smešno“ ... "Ko boste naslednjič žalostni, se spomnite na to, da niste Ben Affleck in da (verjetno) nimate tako velike in grde tetovaže, da bi se morali zlagati, da ni prava,“ se je glasil eden od mnogih hudomušnih zapisov.


Tetovaža je nastala kratek čas po ločitvi od žene Jennifer Garner, ki je tetovažo svojega moža takrat pokomentirala z besedami: "Veste, kaj bi na to rekli v mojem domačem kraju? Bog ga blagoslovi. Feniks, ki se dviguje iz pepela ... Sem jaz v tem scenariju pepel? Užaljena sem.“

Ben ima sicer še več telesnih okraskov. Na boku ima delfina, s katerim je prekril ime nekdanjega dekleta, na roki bodeče žice, več inicialk na rami, na desni roki pa ribo, lobanjo in prekrižane kosti.

Te tetovaže je pred časom pokomentirala tudi Jennifer Lopez, s katero je bil Ben zaročen. "Grozno. Kaj delaš? Njegovi tatuji so preveč barviti. Morali bi biti bolj "kul“.“

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.