Magazin > VIP
42004 ogledov

VIDEO: Predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič spravila med rjuhe!

Urška Klakočar Zupančič TV Slovenija
Predsednica Državnega zbora je sproščeno klepetala kar v postelji.

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je bila tokrat povabljena v podkast Podkrito Odkriti, v katerem voditeljica Maja Železnik goste sprašuje kar v postelji. Očitno udobna postelja, mehki vzglavniki in puhaste odeje vplivajo blagodejno na njihovo počutje, saj se je Klakočarjeva počutila tako sproščeno, da je o svojem življenju povedala marsikaj zanimivega.

Predsednica je razkrila, da se je njeno zanimanje za politiko začelo, ko je bila kot sodnica zaradi javno izraženega političnega mnenja v disciplinskem postopku. “Potem več nisem želela biti del tega okostenelega sistema, ki ne podpira izražanja mnenja, ko se ne strinjaš z oblastjo,” je povedala in dodala, da ji je mnogo bolj kot plača pomembno to, da dela dobro in koristno delo. 

Urška, ki vstaja ponavadi ob sedmi uri, spat pa se odpravlja okrog enajste, je priznala, da je njen urnik zelo natrpan. “Pripravljam seje, sem na sestankih, skrbim, da teče zakonodajni postopek, delujem na mednarodnem področju, udeležujem se humanitarnih in kulturnih dogodkov in sem poleg tega še mati dveh sinov.”

V prostem času predsednica rada bere, spoznava nove stvari in sinova pelje na potovanje. “Počasi se moram spraviti v formo in spet jahati svojo kobilo Gino. Poleg tega bom kmalu napisala tretjo knjigo,” je dejala.

Predsednica je tudi strastna ljubiteljica tatujev. “Pred kratkim sem si dala narediti še enega,” je prišepnila Maji in poudarila, da kljub temu da večkrat nastopi zelo odločno in samozavestno, se tudi v njej skrivata strah in negotovost.

Celoten pogovor lahko poslušate spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Plavi-mil 08:35 19.september 2024.

    Pa kje se bo še ta kura ven metala?

  • atamama 06:59 19.september 2024.

    Neki politik je bil z ekipo na obisku kmetije, ki je imela osle. Vsi navdušeni so sodelovali na dirki oslov samo on ne. Pa ga vpraša podrejeni sodelavec zakaj ne uživa. Politik odvrne, da ima vsak dan delo z osli... ...prikaži več Sodelavec pa mu odvrne, res je ampak jahati jih pa ne morete....