Magazin > VIP
27118 ogledov

Video: Gledalec posnel Jadin odziv na šokiranega Chrisa Rocka

jada pinkett smith Profimedia
Igralki se je očitno zdelo zabavno.

Will Smith je v nedeljo poskrbel za verjetno največji škandal letošnjega leta, ko je zaradi šale na račun žene Jade Pinkett Smith udaril komika Chrisa Rocka.

Občinstvo se je sprva še smejalo, verjetno je bilo prepričano, da gre za zaigran prizor, ko pa je Smith na Rocka začel kričati še s svojega sedeža, naj ženinega imena ne omenja več, je zavladala tišina.

Jada, ki ji lasje izpadajo zaradi bolezni, je, ko jo je Rock primerjal z likom iz filma G.I. Jane, le zavila z očmi, gledalec, ki je sedel za parom, pa je posnel, kako se je odzvala na Rockove šokirane besede, da ga je Smith udaril. 

Udarca v tem trenutku očitno niti Jada ni vzela resno, saj se je zasmejala. 

@305hoodhero Bet y’all ain’t see it from this Angle 😂 Watch Jada’s reaction!!! Staged or She just Psycho? 😂 🤔 #fyp #foryoupage #staged #oscars #willsmith #chrisrock ♬ original sound - Big O

Komentarjev 5
  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 10:09 01.april 2022.

    Tole je najbolj očitno zrežirana zadeva s strani kar celotne organizacije. Tako so dobili vsaj eno zadevo zaradi katere se sploh pojavljajo v medijih. Brez tega bi že bili pozabljeni in morda celo na izhodu iz zgodovine. Bodo pač naslednjič. ...prikaži več Dekadenca in izhlapevanje Hollywooda je očitna in zagotovljena.

  • Toma 07:20 01.april 2022.

    Bravo Will! Naj tudi bedaka boli ponižanje, če misli, da mej (za njega) ni.