Magazin > VIP
20566 ogledov

V tako lepega fanta je zrasel sin Oriane Girotto in Matica Ajdiča

Oriana Girotto Facebook
Kako čas beži, letos je vstopil že v tretji razred.

Ena naših najbolj privlačnih voditeljic Oriana Girotto je mamica dvema izjemno talentiranima sinovoma. Starejši Aleks Cavazza, ki je star 22 let, že nekaj časa žanje uspehe s svojim bandom Masaž, kar ni nič nenavadnega, saj je s svojim vokalom osvajal že kot najstnik, ko je na ulicah Ljubljane nastopal kot Michael Jackson. Glasbo pa ima v krvi tudi njen mlajši sin Edvard, njegov očka Matic Ajdič je namreč kitarist skupine San Diego. 

Edvard, ki je dopolnil osem let in je nedavno vstopil v tretji razred, zelo lepo poje, letos pa se je v glasbeni šoli začel učiti tudi igranja kitare, kot je za Žurnal24 razkrila Oriana, ki je sina nedavno pokazala na Instagramu. S sinovoma je namreč izkoristila darilo, ki ga je dobila za 50. rojstni dan, tako so vsi trije uživali med poletom nad Ljubljano. 

Oriana je od nekdaj bila ena naših najbolj simpatičnih voditeljic in gledalci so jo zelo radi spremljali. Njeno področje so bili turistični prispevki z različnih koncev Slovenije, kar je voditeljici zelo blizu, saj tudi sicer dela kot turistična vodnica.

Novembra 2022 je žal sporočila, da ne bo več del priljubljene oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, a še vedno veliko dela kot voditeljica, vodi namreč različne prireditve in tiskovne konference. 

"Čeprav ni televizije, so pa dogodki, prireditve in tiskovne konference, ki se dogajajo v živo. Sploh te glasbene, ki so mi zelo ljube in sem zelo vesela, ko me pokličejo. Drugače pa je nastopanje moj vsakdanji kruh, če ne pred občinstvom, ki gleda na oder, so pa moji turisti, ki so tudi moje občinstvo in kjer nastopam v vlogi voditeljice in stand up komičarke," je za Žurnal24 razkrila konec lanskega leta.

Spremembe pa so se ji dogajale tudi na zasebnem področju, lansko leto je namreč končala večletno zvezo z Maticem Ajdičem, s katerim imata Edvarda. "Da, z Maticem nisva več skupaj, a ne po moji želji. To je tista prava, boleča novica. Imava pa res dober odnos zaradi sinkota," je voditeljica za Žurnal24 potrdila konec septembra lani. 

dezurni@styria-media.si

Sorodne novice