Magazin > VIP
10043 ogledov

Ustavili snemanje serije Gorske sanje

gorske sanje Planet TV
"Krivdo prelagajo drug na drugega."

Izvedeli smo, da so začasno ustavili snemanje serije Gorske sanje, ki jo vrtijo na Planet TV. To nam je potrdil tudi eden od igralcev. Neuradno naj bi bile za to krive finančne težave, kdo je glavni krivec zanje, pa članom ekipe menda nihče ni uradno razložil. "Krivdo prelagajo drug na drugega," pravi naš sogovornik, ki pa je zavrnil namigovanja, da se je snemanje ustavilo zaradi bojkota igralcev, kar se je tudi namigovalo. Do sedaj naj bi posneli šele polovico vseh delov prve sezone.

Delo naj bi ustavila produkcijska hiša Blade Production. Obrnili smo se na producenta Zorana Dževerdanovića, ki nam je odgovoril, da na naša vprašanja v tem trenutku še ne more odgovoriti, Planet TV pa nam je obljubil, da odgovore dobimo v ponedeljek.

Marca smo sicer poročali o nejevolji nekaterih igralcev serije Ena žlahtna štorija, ki za svoje delo niso dobili honorarja. Na denar so čakali od novembra, ko se je končalo snemanje. Igralci so s prstom kazali na Planet TV, čeprav so imeli pogodbo sklenjeno s produkcijsko hišo Mangart. Ta jim denarja ni mogla izplačati, ker je Planet TV zamujal s plačili.

Komentarjev 1
  • miki1234 17:39 20.april 2018.

    LOL sami vrhunski igralci ... za to kar sami govorijo "igranje" bi morali še plačati televizji, da jih sploh predvaja na ekranih. nobena slo nanizanka si ne zasluži biti predvajana javno... vse je pofl... igranje groteskno, dialogi prvošolski, scenografija in ...prikaži več ostalo pa obup. dvomim, da sploh kdo lahko gleda slo tv serije...