Magazin > VIP
926 ogledov

Uf, tudi ta mrk nam bo dal vetra! Preveri, kako bo vplival nate!

sončni mrk Epa
Včeraj se je zgodil sončni mrk v tehtnici. Kaj to pomeni za vaše horoskopsko znamenje?

Po septembrskem luninem mrku je tukaj zadnji letošnji mrk - sončni mrk v tehtnici. Obročastega sončnega mrka tokrat ne bomo videli, ga bomo pa čutili, in to še kako. Ta mrk bo ustvaril intenzivno medosebno dinamiko in komunikacijske frustracije. Pomislite, preden boste rekli kaj, kar boste kasneje obžalovali. To je hkrati priložnost za razmislek o odnosih. Morda se bomo morali umakniti iz nekaterih odnosov, ki nam ne služijo več.

Tako pa bo mrk vplival na vsako horoskopsko znamenje posebej:

OVEN

Ta mesec se ne izgubite v odnosih. Morda vas bo zamikalo, da bi prevzeli mnenja in stališča drugih ljudi. Spomnite se, kdo ste in kaj vas dela posebnega. Držite se tega.

BIK

Organizirajte svoje življenje v času mrka. Omejite dejavnosti, ki ste se jim pripravljeni posvetiti. Kaj morate storiti? Kaj hočete narediti? Vzpostavite ravnovesje med obema in pazite, da z nobeno stvarjo ne pretiravate.

DVOJČKA

Morda doživljate ustvarjalni zagon in izgorelost hkrati. Naredite seznam vseh svojih umetniških zamisli in jih shranite za prihodnost. Vaš trenutni cilj je sprostitev in počitek.

RAK

Med mrkom preživite čas doma z družino in prijatelji. Poglejte se skozi oči svojih najdražjih. Počutili se boste na novo opolnomočeni.

LEV 

Drama, drama, drama. Ni vam treba imeti zadnje besede, da poveste svoje stališče. Ohranite svoje dostojanstvo in se po potrebi izognite situacijam.

DEVICA

Denar pride in denar gre, zato boste osredotočeni na varčevanje. Razmislite, kje lahko zmanjšate stroške ta mesec. Pogovarjate se s svojim prihodnjim jazom.

TEHTNICA

V času mrka ne hitite. Trenutno vam ni treba ničesar ukrepati. Znebite se pritiska. Pomagalo bi, če bi poskušali razmišljati in razmišljati o tem, da bi bili pri svojih ciljih bolj strateški kot impulzivni.

ŠKORPIJON

Izkoristite mrk kot trenutek za celjenje preteklih ran. Če hrepenite po tem, da bi se globlje povezali s seboj, je zdaj priložnost. Bodite prijazni do sebe, namesto da tarnate in kritizirate.

STRELEC

Morda se počutite ločeno od ljudi v svojem življenju ali se počutite, kot da se morate odmakniti iz določenih odnosov. Pomislite na to razdaljo kot na začasno. Ustvariti morate prostor, da boste lahko ugotovili, kako se počutite.

KOZOROG

Razburljive priložnosti v službi bi lahko povzročile težave s sodelavci. Zavedajte se delovne dinamike, vendar ne dovolite, da bi vas ljubosumje drugih zadržalo pri uresničevanju vaših strasti. Pri naslednjih korakih bodite pametni, da se boste z lahkoto pomaknili navzgor.

VODNAR

Vaš um se razvija, kar vam omogoča, da drugače razumete svet. Bodite požrešni pri učenju. Berite knjige, glejte filme, poslušajte poddaje. Naredite vse, kar je potrebno, da razširite svoja obzorja.

RIBI

Vaša intuicija in sposobnost iskanja najboljše rešitve za težave se bosta povečali. Uporabite to, da sebi in drugim pomagate načrtovati svoje poti naprej.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.