Magazin > VIP
32 ogledov

Tudi Sanja na drogu

Sanja meni, da s plesom ob drogu nekaj naredi zase. (Foto: Borut Cvetko/Mediaspe Žurnal24 main
Vedno bolj popularen ples ob drogu je pritegnil tudi Sanjo Grohar, ki pravi, da se je zanj odločila, ker želi učvrstiti svoje telo.

"Za ples ob drogu me je navdušila prijateljica, ki mi je povedala, da so jo že po prvemu treningu bolele vse mišice, zato sem pomislila, da je to nekaj, ob čemer se lahko zabavaš in nekaj narediš za svoje telo," pravi Sanja, ki dodaja, da se ponavadi zelo težko spravi k telovadbi. "Menila sem, da je to prava izbira in da zame ples ob drogu ne bo tako naporen, kot bi bila recimo vadba v fitnesu."

Sanja pravi, da je imela na začetku o plesu ob drogu predsodke, saj ga ljudje ponavadi povezujejo s striptizom. "Po prvem treningu sem spoznala, da ne gre za to, saj je na začetku ogrevanje enako kot pred vsako vadbo, plesa ob drogu pa se učijo tako študentke kot tudi starejše gospe," dodaja Sanja, ki pravi, da jo njen Sami pri tem podpira, sama pa mu doma še ni nič zaplesala.

"Za to bi potrebovala drog," v smehu pove Sanja, ki se plesanja ob drogu uči tri mesece, za drugo obliko telovadbe pa nima časa. Že po dveh mesecih je opazila prve spremembe na svojem telesu, najbolj pa je učvrstila zadnjico, ki jo je pohvalila tudi njena sestrična. Sanja pravi, da je s svojim telesom zadovoljna, si pa želi, da bi imela malce bolj čvrst trebušček. Pošali se, da bo to glede na to, da ima zelo rada sladkarije in krompir, zelo težko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.