Magazin > VIP
3385 ogledov

Tudi Affleckova Ana ima že novega ljubimca, in to kakšnega!

ben affleck, ana de armas Profimedia
Ana de Armas naj bi bila spet zaljubljena.

Ljubezen med Ano de Armas in Benom Affleckom je bila kratka, a izjemno strastna. Par niti v javnosti ni skrival, kako naklonjena sta si. Ana se je zelo dobro razumela tudi z Benovimi otroki, ki so se mu rodili v zakonu z Jennifer Garner, zato so nekateri že slišali poročne zvonove. A novembra je bilo zveze konec. Ben je bil tako prizadet, da je močno shujšal. Pravijo, da si je ona želela življenja daleč stran od Los Angelesa, ki pa ga Ben zaradi otrok ne more zapustiti.

Kakor koli že, Ben je spet srečen z Jennifer Lopez, s katero je bil pred 17 leti zaročen, ljubezensko srečo pa naj bi našla tudi Ana.
Govori se, da je osvojila srce šefa aplikacije Tinder, Paula Boukadakisa. Medii poročajo, da sta se spoznala preko prijateljev. "Živi v Austinu, a je ves čas na poti med Teksasom in Santa Monico. Preden je Ana zaradi dela zapustila ZDA, je z njo preživel veliko časa,“ je za Page Six povedal vir, ki tudi pravi, da je Paul lepotico že predstavil svoji družini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana de Armas USA (@anadearmasusa)


 

Komentarjev 1
  • Edward_Adkins 12:26 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦