Magazin > VIP
54628 ogledov

To oddajo sedaj vodita Valentina Plaskan in Nejc Krevs

Valentina Plaskan Amanda Gril
Namesto zvečer, zjutraj.

V medijih je septembra še posebej odmevala zamenjava voditeljice Dnevnika na TV Slovenija. Novinarko, urednico in voditeljico Valentino Plaskan so septembra z delovnega mesta namreč odpeljali v rešilcu, potem ko ji je postalo slabo in je potrebovala nujno zdravniško pomoč. Po dogodku so se pojavila ugibanja o tem, kaj se je dogajalo in ali so za težave vzrok številne menjave, ki so jim bili v zadnjem obdobju priča na Kolodvorski.

Za Valentino je naporno obdobje, zaradi česar je bila že konec poletja na robu izčrpanosti. Nanjo je močno vplivala smrt Saša Hribarja, nato pa so se začele še kadrovske menjave na RTV Slovenija. Poleg tega so se stopnjevali pritiski nanjo, "s strani nekaterih sodelavcev sem bila deležna tudi pavšalnih oznak o svojem delu, ki niso bile podkrepljene z dejstvi ali kakšno resnejšo analizo", je povedala takrat. Več o tem TUKAJ.

Plaskan se je nedavno vrnila na TV ekrane, in sicer kot voditeljica Poročil ob osmih zjutraj, pri katerih sodeluje tudi kot urednica. Jutranja Poročila izmenjaje z Valentino vodi tudi Nejc Krevs, ki so mu prav tako odvzeli voditeljsko mesto voditelja v osrednji informativni oddaji Dnevnik.

Komentarjev 14
  • alojz73 23:20 28.oktober 2023.

    Oba nagnat,od tam ko sta prišla.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:42 28.oktober 2023.

    A.H.F. nauči se novinarskega dela preden se lotis ,prepisovanja z druzabmih omrežij, kje lahko vsak objavi kar mu paše.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 16:40 28.oktober 2023.

    Oba ,Nejc in Valentina, vodita tudi prvi dnevnik. Če že poročate vsaj porocajte tako da bo informacija točna in verodostojna.

Sorodne novice