Magazin > VIP
24745 ogledov

To naj bi bila nova poklicna pot priljubljene Popove voditeljice

urška šestan POP TV
Dobro obveščeni viri so nam razkrili, kaj bo po koncu voditeljske in novinarske kariere počela priljubljena Poptevejevka.

Novinarka in voditeljica Urška Šestan se po 14 letih poslavlja od POP TV, je prvi poročal portal Metropolitan. Novico smo preverili na naši največji komercialni televiziji, ki jo je potrdila. 

"Moja kariera znotraj informativne oddaje 24UR se po 14 letih res zaključuje. Z veseljem sem soustvarjala dnevne vsebine in se 10 let posvečala zdravstveni tematiki v petkovi rubriki Vizita. Novinarstvo mi je dalo ogromno, od poznanstev do pomembnosti ekipnega dela. V letih na POP TV sem, lahko rečem, pridobila tudi prijateljstva za življenje. Lepo mi je bilo, a čas je za nove izzive, ki se jih tudi zelo veselim," nam je POP TV posredoval njeno izjavo za javnost. 

Urško smo poklicali tudi sami, saj nas zanima, kje bo nadaljevala poklicno kariero. Tega nam ni želela zaupati, je pa dejala, da ne ostaja v novinarstvu. Veliko bolj zgovorni pa so naši viri, ki pravijo, da bo Urškina nova zaposlitev delo v PR službi in sicer na področju zdravstva, ki ga je pokrivala tudi na televiziji. 

To pa ni edini vidnejši odhod letos. Dolgoletni novinar Miha Kranjc, ki je kar 12 let soustvarjal informativno oddajo 24 ur na Pop TV, zadnje dve leti pa je delal na portalu 24ur.com, se je marca poslovil od novinarske kariere in se podal na samostojno podjetniško pot. 

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:48 07.julij 2024.

    Vse so znane in priljubljene haha

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:52 06.julij 2024.

    Očitno se na Pop tvju full dogaja, da ga zapušča toliko vidnih obrazov.

  • Pierre 21:08 06.julij 2024.

    BMK

Sorodne novice