Magazin > VIP
9370 ogledov

To je storil Blaž Kričej Režek, ko se je pri Martiću spet ocenjevalo ženske

blaže kričej režek, pero martić YouTube
Se je kaj naučil iz Čeglajevih napak?

Gregor Čeglaj je pred kratkim povedal, da je po koncu šova Sanjski moški v petih mesecih zaslužil 100 tisoč evrov. Nato je nastopil v YouTube oddaji Pera Martića in se pustil prepričati v igro, ki je dvignila ogromno prahu - znane Slovenke je ocenjeval od 1 do 100. Ogorčenje je bilo po oddaji izjemno veliko in Gregor je bil ob sponzorje in 25 tisoč evrov.

Sedaj je Pero gostil novega sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka, ki pa je ocenjeval le pice. V studio se jima je pridružil "snemalec David", s katerim je Blaž nekoč snemal TikTok videe, večkrat pa se je pojavil tudi na TikToku lepe Arijanne di Palme, letošnje finalistke šova.

Beseda je spet nanesla na ocenjevanje žensk. Blaž se je iz napak predhodnika očitno nekaj naučil in je zavrnil sodelovanje, je bil pa David pripravljen letošnjim kandidatkam dodeliti številko od 1 do 10. 

Blažu je bilo neprijetno in se je izločil iz tega dela prenosa v živo, celo umaknil se je iz kadra, saj se je bal, da bi ga povezali z Davidovim ocenjevanjem. Verjetno tudi zato, ker so sponzorji do njega, tako je pred kratkim povedal, ravno zaradi Gregorjeve napake bolj zadržani. 

blaže kričej režek, pero martić | Avtor: YouTube YouTube

 

Komentarjev 1
  • Ender3 12:38 30.januar 2023.

    Idioti so na delu madijih pa, jih oglašujejo..