Magazin > VIP
9142 ogledov

To je resnica o odnosu med slavnima bratoma Meglič

tomi meglič radio robin Radio Robin
Tomi Meglič je bil nedavno VIP voditelj na Radiu Robin, kjer je poslušalcem omogočil hiter skok v njegovo otroštvo.

Tomi Meglič je oseba, ki ne potrebuje dodatne predstavitve, saj njegovo ime odmeva na slovenski glasbeni sceni. Čeprav ga številni poznamo kot frontmana glasbene skupine Siddharta, pa je v nedavni oddaji VIP voditelj s Sandijem Morelom spregovoril tudi o svojem otroštvu.

A preden je voditelju in poslušalcev omogočil vpogled v svoje otroštvo in zasebno življenje, pa se Tomi odločil, da odgovori na najtežja vprašanja. In kdo po njegovem mnenju postavlja najtežja vprašanja? "Otroci," je bil kratek Meglič.

"Zakaj si lakiraš nohte, če pa nisi punca?" je bilo vprašanje, na katerega je osemletna Lea želela odgovor. "Lakiram si jih že 25 let in takrat je moja punca zaspala na nekem potovanju z ladjo. Brskal sem, nesramno brskal, po njeni torbici in iz samega dolgčasa sem si začel lakirat nohte, da sem si skrajšal to ladijsko pot. Potem mi je to nekako postalo všeč in posebno. Tako da vse od takrat. Mislim, da je bilo to leta 1996 ali 1997," je razložil Meglič. A kot je še dodal, se ne odloča vedno za črno barvo, za oddajo je tako izbral bordo rdečo in srebrno barvo.

tomi meglič | Avtor: youtube.com youtube.com
Skok v otroštvo

A Tomi ni edini Meglič, ki je član legendarne skupine Siddharta. Njegov mlajši brat Boštjan namreč igra bobne. Ko ga je Sandi vprašal, kakšen brat je Boštjan, Tomi ni okleval niti za sekundo ter dejal, da je od najstniških let naprej odličen brat. "Pred tem pa se nisva dobro razumela, ker je bil kar baraba. Jaz sem bolj priden fant, on je pa karkoli je lahko šlo narobe izkoristil in še bolj naredil narobe, da sva imela kar težave se sporazumevat," je na voditeljevo začudenje odgovoril Meglič.

Kot se je pošalil Morelo, je zaradi svojega vedenja Boštjan zdaj bobnar, a več kot očitno se v vsaki šali skriva malo resnice. "Namesto da bi delal probleme poleti med počitnicami, sem rekel naj svojo energijo poskusi ven dat skozi bobne. Od takrat je še zmeraj z nami in zdaj uživa," je pojasnil.

Boštjan in Tomi Meglič | Avtor: mediaspeed mediaspeed
"Vsekakor sem jaz domov nosil lepše ocene," je v oddaji še povedal Meglič. "Jaz sem za razliko od vseh ostalih kar rad poslušal in potem se mi doma ni bilo treba učit in sem imel zelo dobre ocene," je dodal. In čeprav je nosil domov lepe ocene, pa je to očitno delal z veliko zamudo, saj je njegov brat Boštjan dejal, da mu je zamujanje v navadi.

Kaj bi bil, če ne bi bil glasbenik?

"Najprej bi bil pilot, to me je vedno veselilo. Ali pa kirurg recimo," je povedal ter razložil, da ga fascinirajo bolnišnice in letala. Več o njegovem otroštvu ter presenečenju, ki mu ga je podaril kirurg, ki je tudi hobijski pilot, pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

dezurni@styria-media.si

Hujšanje Pomladni čas Zdravje Ljudje se večkrat pretirano hranimo
Komentarjev 1
  • Nevica 14:52 27.april 2024.

    Pač, človek, ki malo cinca v lastni identiteti....