Magazin > VIP
17003 ogledov

Zato sta bila Justin in Hailey Bieber na rdeči preprogi slabe volje

justin bieber
1/8
Profimedia
Lepotica naj bi celo zajokala.

Pred nekaj dnevi se je v New Yorku odvila slovita MET gala. Dobrodelni dogodek je tako zaželen, da so obiskovalci za vstopnico pripravljeni odšteti 22 tisoč evrov. Zvezdniki seveda ne plačajo vstopnine. Lepe in bogate na dogodek namreč povabijo največji modni oblikovalci sveta, ki svetu z njihovo pomočjo pokažejo svoje najlepše in tudi najbolj "odbite" kreacije.

Med letošnjimi povabljenci sta bila tudi zakonca Bieber, ki sta bila na rdeči preprogi videti nejevoljna. Na TikToku se je pojavil video, v katerem so razložili, zakaj si je morala Hailey v nekem trenutku nadeti sončna očala, saj so jo premagale solze. Ko sta z Justinom pozirala fotografom, je množica namreč začela vzklikati: WSelena, Selena, Selena.“

V mislih so imeli Seleno Gomez, Justinovo bivšo, s katero je bil osem let v zvezi – sicer s prekinitvami. Justin je opazil, da je bila Hailey prizadeta. "Ne joči, ne joči,“ jo je poskušal potolažiti.  

@returnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala

♬ original sound - Sam Arrow

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.