Magazin > VIP
40388 ogledov

Tjaša (Sanjski moški) na družbenih omrežjih vse bolj gola

Tjaša Kramarič Voyo
Svoje popolne postave ne skriva, odvrgla je celo modrček …

21-letna Tjaša Kramarič, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, kjer je, kljub temu, da se je tekmovalkam pridružila kasneje, uvrstila celo v finale, je prava paša za oči. Čeprav v šovu svojih ženskih atributov ni kazala in je bila bolj zapeta kot odpeta, pa je na Instagramu povsem druga oseba. Njen profil je namreč poln fotografij v kopalkah, v katerih kaže zaobljeno zadnjico in dolge noge, na eni izmed fotografij pa je odvrgla celo nedrček in se oboževalcem pokazala le v malih svetlečih hlačkah. "Pogumen je moški, ki ljubi divjo žensko," je zapisala ob vroči fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑻𝑱𝑨𝑺𝑨 𝑲𝑹𝑨𝑴𝑨𝑹𝑰𝑪 (@tjasa.kr)

In čeprav pravi, da bi sanjskemu Gregorju z veseljem dala drugo možnost in da še naprej ostajata v lepih prijateljskih odnosih, Gregorju njene fotografije morda ne bi bile po godu, glede na to, da je že javno obsodil razkazovanje svoje bivše kandidatke Ane Pusovnik na erotični strani Only Fans. 

 

Komentarjev 3
  • Teja87 17:22 05.avgust 2021.

    Ma ta je taka glumica. Ji vidis po faci, da se dela nedolzno. Se naibolj vredu je na koncu Laura. Dejansko punca ima svoja nacela. Te ostale pa so ene navadne kokoske, ki uzivajo v pozornosti. To je moderna bolezen- ...prikaži več iskanje pozornosti po instagramu.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:17 14.julij 2021.

    Tale punca je še najbolj inteligentna izgledala, pa je v imenu denarja še ta šla v franže.

  • Michael_Colon 10:15 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice