Magazin > VIP
64109 ogledov

Težki časi za Lucienne Lončina

Lucienne Lončina Žurnal24 main
Ne le posel, pestijo jo tudi družinske zadeve.

Za lepo pianistko Lucienne Lončina, ki jo je širna Slovenija spoznala kot žirantko v šovu Slovenia ima talent, časi niso rožnati. Kot večina glasbenikov, je tudi ona na čakanju za delo. Lucienne je pred korono sicer igrala v Avstriji, kjer je v enem izmed smučarskih središč s svojo glasbo zabavala goste. Stalnica pa je bila tudi v portoroškem hotelu Kempinski. 

Poleg čakanja, pa jo pestijo tudi družinske težave. Njena starša namreč živita v Angliji, kjer jih pianistka ne more obiskati, saj je njen oče, ki je star 90 let, že dva meseca v bolnišnici in brez stikov s svojci. Tako se slišijo le prek telefona in videoklicem, a Lucienne pravi, da to seveda ni isto kot v živo. 

Pianistka tako te težke čase premaguje s primorskim soncem, sprehodi v naravo in vnuki, ki jima vsak dan priredi klavirski koncert. "Vnuka sta stara skoraj dve in 4 leta in imata ritmiko že ukoreninjeno, tako da se zelo lahko dela z njima," pravi ponosna babica, ki vnuka že glasbeno izobražuje, čas pa nameni tudi komponiranju in snemanju svoje glasbe. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice