Magazin > VIP
6361 ogledov

Tega Sonja Javornik in Špela Gornik nista pričakovali, to sledi ...

sonja javornik, špela gornik Osebni arhiv
To je sporočila Sonja Javornik.

Špela Gornik in Sonja Javornik, ki sta se spoznali v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled, v katerem sta kot strokovnjakinji pomagali poparčkati pare, nato pa sta jim z nasveti stali ob strani, sta v soboto organizirali že drugo delavnico na temo medosebnih odnosov. Kot prva je bila tudi ta, na kateri sta govorili o travmah, velik uspeh. 

"V bistvu naju je presenetilo, da je bil tako lep odziv, kar naju je pomirilo in bova zato nadaljevali z načrti, da imava vsak prvi ponedeljek v mesecu delavnico, od oktobra dalje pa načrtujeva tudi na delavnice v Mariboru in vikend delavnice … Za razliko od prve delavnice so naju tokrat udeleženci bolj poslušali, manj je bilo vprašanj, pa tudi sicer so se večinoma kar nanašale na osnovno temo, torej travme. Očitno sva res dobro presodili, da je to velik problem. Sicer pa odzivi kažejo, da je super, da sva si s Špelo tako različni, da nimava glede vsega enakega mnenja, kar kaže, da stvari niso samo črne ali samo bele, da je torej več pogledov na neko stvar, da je za nekoga lahko eno dobro, za drugega pa to ni ustrezno …" je Sonja razkrila za naš medij in dodala, da bo naslednja delavnica 5. oktobra.

"Ko sva po delavnici še klepetali z udeleženci, sva vprašali, kakšne teme si želijo. Največ zanimanja je bilo za temo Sama, a ne osamljena. Osamljenost je danes velik problem, saj je družba vse bolj individualizirana. Pa še korona čas je pripomogel k temu, da smo se še bolj odtujili … Skratka, naslednjič bova govorili o tem, kako poskrbeti, da se imaš lepo tudi takrat, ko si sam," nam je še zaupala. 

Komentarjev 4
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:16 16.september 2024.

    Ko pa nore babe začnejo druge učit,kako naj živijo,adijo pamet

  • Plavi-mil 08:14 16.september 2024.

    In obe samski, nobena zveza se ni obnesla ali pa je samo farsa, pa bosta druge podučevali, ja folk je res maloumen, da to plačuje.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 07:55 16.september 2024.

    Ja, včasih so rekli...Če si prebutast za določen poklic boš pa druge učil...Če si totalen gnoj pa še vedno lahko greš v politiko....In zdaj imamo še poden od podna, ki se nazivajo "vplivniki"..običajno najbolj zarukan del populacije..