Magazin > VIP
55389 ogledov

Tanja Žagar o očitkih, da je razdrla Mikijevo družino

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed
Pevka priznava, da je bilo burno.

Karlo, sinček Tanje Žagar in Mikija Šarca, je star 15 mesecev. Priljubljena pevka je že nekajkrat povedala, da si želi veliko otrok, pet, če smo natančni, zato je bil presrečna, ko je izvedela, da bo postala mamica. Za revijo Zarja je povedala, zakaj se za materinstvo ni odločila prej. "Včasih stvari v življenju ne gredo tako, kot bi človek želel. Zato je življenje tako zanimivo. Glede na mojo željo bi bilo pričakovati, da imam otročka že prej. Ampak nisem si le želela imeti otroka; zelo mi je bilo pomembno, s kom ga imam. To mora biti človek, ki ga neskončno ljubiš, spoštuješ, s katerim se imaš lepo – vsaj v tem trenutku, saj nikoli ne veš, kaj življenje prinese.“ Tega človeka je našla v svojem menedžerju Mikiju Šarcu, ki ima iz prvega zakona tri otroke.

Tanja je morala, ko se je razvedelo, s kom je noseča, soočati z očitki, da je razdrla družino. Pravi, da je bilo zapisanih veliko neresnic. "Lani je bilo res burno. Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari. A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembnejše je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama. Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari,“ je še razložila za revijo Zarja.

 

Komentarjev 28
  • Tadej 21:00 01.marec 2019.

    Je prevec tumasta, da bi dojela kaj je povzrocila.

  • fiston 00:50 27.februar 2019.

    No imam občutek, da če bo res hotela 5 otrok, da bo temu moral kdo krepko pomagat. :)

  • marusa34 00:47 27.februar 2019.

    Pa ljudje brigajte se zase, ne pa za druge. Kaj ima koga za brigat kdo je s kom, pa nekoga obsojat, vsak naj ima kot sam cuti in hoce. Noben ne more nekomu unicit zveze, ce ni eden iz nje ...prikaži več tudi za to. Ne maram obsojanja, ker noben ni popolen in tisti ki imajo najvec ' dreka' na glav najbol 'jodlajo' okol drugih.