Magazin > VIP
3156 ogledov

Tale fatalka je osvojila srce enega največjih hollywoodskih igralcev

penny lane
1/2
Profimedia
Le kdo ne bi podlegel takšnim oblinam ...

Srce igralca Gerarda Butlerja je oddano. Osvojila ga je 25 let mlajša manekenka Sports Illustrated, Penny Lane. Par so paparaci ta teden ujeli v Londonu in videti je, da se je prešerno zabaval. 

Zvezdnika ljubezni sicer še nista potrdila, je pa Butler znan po tem, da svojih spremljevalk pred javnostjo ne skriva. 54-letnik je med drugim intimno prijateljeval z Jennifer Aniston in Naomi Campbell, nazadnje pa je bil v večletni zvezi z notranjo oblikovalko Morgan Brown. Razšla sta se leta 2020. "Med korono je razpadla moja zveza, tako da sem tudi jaz izgubil ljubljeno osebo, a na drugačen način. Bilo je težko, težje, kot sem mislil, da bo," je povedal. Pozneje sta se sicer pobotala. Nazadnje so ju skupaj opazili januarja lani, kdaj točno sta se dokončno razšla, ni znano. 

Za razliko od Butlerja je Lane svoje pretekle romance skrivala in v ospredje postavljala svojo kariero. Daily Mail je poročal, da se je zvezda Sports Illustrated z manekenstvom začela ukvarjati pri 16 letih, nato pa se je izšolala za certificirano trenerko holističnega zdravljenja.

Lane  se ukvarja tudi z igro. Videli smo jo lahko v filmu Liga pravičnih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.