Magazin > VIP
865 ogledov

Tako strastno je 55-letna zvezdnica javno voščila možu

michael douglas, catherine zeta jones Profimedia
To pa je vroče voščilo.

Igralca Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas slovita kot eden najbolj harmoničnih parov v Hollywoodu. Poleg ljubezni ju druži tudi to, da imata rojstni dan na isti datum. Catherine je tako včeraj dopolnila 55 let, Michael pa 80.

Za moževo okroglo obletnico je bilo Catherinino darilo zelo domiselno. Na Instagramu je objavila fotografijo, na kateri v kopalnici pred ogledalom pozira gola. "V rojstnodnevni obleki! Po več kot 25 letih skupnih rojstnih dni z možem mi zmanjkuje idej za darila. To darilo je možnost dve, žogice za golf so možnost ena, seveda,” je zapisala.

Par ima skupaj dva otroka, sina Dylana in hčerko Carys. Oba sta podedovala nadarjene gene in zaplavala v igralski svet. Hčerka je poleg tega pred kratkim ustanovila tudi svoj podkast, v katerem obravnava politične teme.

Zvezdnika letos praznujeta 24 let uspešnega romantičnega zakona. Njuna ljubezenska zgodba se je začela na filmskem festivalu v Franciji. Poročila sta se novembra 2000 v hotelu Plaza v New Yorku. Njuno razkošno poroko, ki so se je udeležili številni znani igralci, politiki in celo pripadniki britanskega plemstva, so razglasili za poroko leta.

Catherine je v enem izmed intervjujev v preteklosti dejala, da v njunem zakonu ni bilo vedno rožnato. “Recept za uspešen zakon leži v odprti in iskreni komunikaciji,” je razkrila takrat.

Kako trdna je njuna zveza, se je pokazalo tudi pred leti, ko je 80-letnik zbolel za rakom na grlu. Družina mu je bila v tistih časih v veliko oporo. Tudi Catherine je imela težave, ki pa so bile psihične narave. Igralka ima namreč bipolarno motnjo, za katero se zdravi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.