Magazin > VIP
19620 ogledov

Tako Slak žura s sodelavkami

Uroš Slak Mediaspeed
V tej luči ga še ne poznate.

Znani novinar, voditelj in urednik Uroš Slak ima tudi svojo zabavno plat, ki je gledalci večinima ne poznamo. "Če naredim v redu oddajo in vem, da smo čez teden dobro delali, si ob četrtkih včasih privoščim in grem malo ven. V Ljubljani imam svoje kotičke, kamor rad zahajam. Zgodi se, da me DJ in ljudje prepoznajo in se malo pohecamo. Tako se tudi na drugačen način spoznam z ljudmi, ki pa so prav tako moji gledalci," pravi Slak, ki so mu te trije kotički še posebej pri srcu: "Rad grem v Parlament Pub, v Asa, kjer je dobra hrana in prijazno osebje, ter v Cutty Sark Pub. Če grem, grem od četrtkih, saj sem ob vikendih s sinom Aljažem. Najbolj pogosto grem ven s sodelavkama Tino in Majo ali s prijatelji."

Uroš Slak Magazin Uroš Slak v spodnjicah prebral novice

Pa je med njimi tudi kakšna posebna prijateljica? "Ne. To pa ne. Sem samski in mi tako tudi najbolj odgovarja. Nimam časa za resno zvezo. Prosti čas posvetim sinu in staršem, ki sta v teh letih, ko rabita pomoč," še dodaja Slak.

Uroš Slak Magazin To je o razhodu s Slakom povedala znana pevka

Tako pa je v prazničnem decembru zažural s priljubljenim ljubljanskim DJ Levisom

Uroš Slak | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.